Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Assistent bedrijfsleider

Fulltime | Amsterdam Houthavens

Door Anne

08/03/2021

Bij Anne&Max ben je altijd welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of een lekkere borrel in de middag. We willen de huiskamer zijn in de stad, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.

Voor de vestiging Anne&Max in Amsterdam Houthavens zijn we opzoek naar een fulltime assistent bedrijfsleider.

Als assistent bedrijfsleider ben jij mede verantwoordelijk voor alle activiteiten bij Anne&Max. Je motiveert en inspireert het team om elke dag weer het beste uit zichzelf te halen. Je denkt mee over de doelen en targets van de diverse afdelingen, welke talenten er rondlopen en welke opleiding zij kunnen volgen om een all-round Anne of Max te worden, en bewaakt de interne processen en externe regelgevingen. Je besteed de meeste tijd op de vloer, waarbij je de kwaliteit van de koffie en gerechten kunt garanderen en het voorbeeld bent in perfecte gastvrije service.

Als nieuwe Anne&Max assistent bedrijfsleider start je met de training A-team, waarin je alles leert over leidinggeven, werkzaamheden rondom openen en sluiten, maar ook dieper in gaat op de handboeken en procedures. Daarna volg je nog een extra management training van Anne&Max. Hierin worden jouw kwaliteiten nog verder verbeterend en je leerpunten versterkt.

Houd je ervan om een jong team naar de top te leiden? Houd je van mooie gerechten en heerlijke koffie? Ben jij verder gastvrij, innovatief, prestatiegericht en flexibel en toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand formulier.

De sollicitatie procedure bestaat uit een oriƫnterend gesprek, een competentietest en een afronden gesprek.

Solliciteren

Kun je de antwoorden op de volgende vragen verwerken in je sollicitatiebrief:

  • Wanneer ik ergens koffiedrink of lunch let ik hier op
  • Om deze reden zou ik terugkomen bij een lunchzaak/koffiezaak
  • Welke verwachtingen en indrukken heb je ten aanzien van de baan?
  • Wat is de voornaamste reden voor je om te solliciteren bij Anne&Max?
  • Noem een positieve eigenschap welke jou persoon het meest bepalen en hoe draagt deze bij aan het concept van Anne&Max?
  • Noem ook minder positieve eigenschap die bij jou hoort en hoe ga jij hier mee om?
  • Wat maakt je geschikt voor deze functie?    Jouw huiskamer in de stad