Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Bedrijfsleider

Fulltime | Amsterdam Zuid

Door Max

08/03/2021

Bij Anne&Max ben je altijd welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of een lekkere borrel in de middag. We willen de huiskamer zijn in de stad, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.

Voor de vestiging Anne&Max in Amsterdam Zuid zijn we opzoek naar een fulltime bedrijfsleider.

Als bedrijfsleider ben jij eindverantwoordelijk voor alle activiteiten bij Anne&Max. Je motiveert en inspireert het team om elke dag weer het beste uit zichzelf te halen. Je denkt mee met de ondernemers over de doelen en targets van de diverse afdelingen, welke talenten er rondlopen en welke opleiding zij kunnen volgen om een all-round Anne of Max te worden, en bewaakt de interne processen en externe regelgevingen. Je besteed de meeste tijd op de vloer, waarbij je de kwaliteit van de koffie en gerechten kunt garanderen en het voorbeeld bent in perfecte gastvrije service.

Als nieuwe Anne&Max bedrijfsleider start je met de training A-team, waarin je alles leert over leidinggeven, werkzaamheden rondom openen en sluiten, maar ook dieper in gaat op de handboeken en procedures. Daarna volg je nog een extra management training van Anne&Max. Hierin worden jouw kwaliteiten nog verder verbeterend en je leerpunten versterkt.

Houd je ervan om een jong team naar de top te leiden? Houd je van mooie gerechten en heerlijke koffie? Ben jij verder gastvrij, innovatief, prestatiegericht en flexibel en toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand formulier.

De sollicitatie procedure bestaat uit een ori├źnterend gesprek, een competentietest en een afronden gesprek.

Solliciteren

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op! 

 


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen:    Jouw huiskamer in de stad