Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Assistent bedrijfsleider

Fulltime | Den Haag Fred

Door Max

02/09/2022

Bij Anne&Max is iedereen welkom; voor ontbijt, koffie, lunch, high tea of borrel. We zijn de huiskamer in de stad, een plek waar je je elk moment van de dag thuis voelt. 

Franchisenemer Sander is op zoek naar een fulltime assistent bedrijfsleider voor Anne&Max Den Haag Fred.

Als assistent bedrijfsleider ben je mede-eindverantwoordelijk voor alle activiteiten binnen Anne&Max Fred. Je stelt uitdagende doelen voor jezelf en voor je team, ontwikkelt nieuwe talenten en omringt je met gedreven fulltime en parttime Annes en Max-en. Samen met hen behoud je de sfeer die Anne&Max de laatste jaren heeft opgebouwd als huiskamer in de stad. Je besteedt de meeste tijd op de vloer door actief mee te werken en aan te sturen, waarbij je de hoge kwaliteit van de koffie en gerechten kunt garanderen en het voorbeeld bent in perfecte gastvrije service. Je bent innovatief en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je hebt geen 9 tot 5-mentaliteit, maar hebt een flexibele en proactieve werkhouding.

Als assistent bedrijfsleider start je met een inwerkperiode over Anne&Max, werkwijzen en management. Hierin worden jouw kwaliteiten nog verder verbeterd en je leerpunten versterkt. Je leert hier alles over personeelskosten, productiviteit, personeelsbeleid en kasadministratie, maar ook over het gebruik van social media, reserveringen en het behouden van de sfeer, kwaliteit en uitstraling van de vestiging. 

Ben jij die harde werker die we zoeken, die betrokken is en actief meedenkt? Houd je ervan om een dynamisch en mooi bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen? 

Herken je jezelf in dit functieprofiel, reageer dan op deze vacature via onderstaand formulier.

Solliciteren

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op! 

 


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen:    Jouw huiskamer in de stad