Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Deel mee in de impactvolle groei

Wij werken naar een planeetaardige toekomst: met respect voor mens en natuur. Door natuur-inclusief, eerlijk, verpakkingsvrij en betrokken te zijn, vertellen wij onze gasten over onze prachtige producten en doelen. Wij willen onze gasten inspireren om met ons mee te gaan, naar een planeetaardige wereld; stap voor stap. 

 

Investeer in Anne&Max en help ons de volgende stap zetten naar internationale en impactvolle groei. Je deelt mee in de waardegroei en dividend van Anne&Max. Investeren kan al vanaf €250,- 

Meer informatie

Assistent bedrijfsleider

Fulltime | Den Haag Kerkplein

Door Max

12/01/2023

Bij Anne&Max is iedereen welkom; voor ontbijt, koffie, lunch, high tea of borrel. We zijn de huiskamer in de stad, een plek waar je je elk moment van de dag thuis voelt. 

Franchisenemers Marian en Bob zijn op zoek naar een fulltime assistent bedrijfsleider voor Anne&Max Den Haag Kerkplein aan wie zij de dagelijkse leiding kunnen overdragen. Uiteraard blijven zij betrokken bij hun vestiging en zullen zij wekelijks aanwezig zijn voor vragen, overleg en het bepalen van de targets. Samen met het ervaren team zijn zij aanspreekpunt tijdens de inwerkperiode. Daarna zal de aansturing op afstand zijn en verwachten zij dat er zelfstandig gewerkt wordt. Ons team bestaat uit zeer diverse Annes en Max-en, allen even zorgzaam voor de gast als voor elkaar.

Als assistent bedrijfsleider ben je mede-eindverantwoordelijk voor alle activiteiten binnen Anne&Max Kerkplein. Je stelt uitdagende doelen voor jezelf en voor je team, ontwikkelt nieuwe talenten en omringt je met gedreven fulltime en parttime Annes en Max-en. Samen met hen behoud je de sfeer die Anne&Max de laatste jaren heeft opgebouwd als huiskamer in de stad. Je besteedt de meeste tijd op de vloer door actief mee te werken en aan te sturen, waarbij je de hoge kwaliteit van de koffie en gerechten kunt garanderen en het voorbeeld bent in perfecte gastvrije service. Je bent innovatief en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je hebt geen 9 tot 5-mentaliteit, maar hebt een flexibele en proactieve werkhouding.

Als assistent bedrijfsleider start je met een inwerkperiode over Anne&Max, werkwijzen en management. Hierin worden jouw kwaliteiten nog verder verbeterd en je leerpunten versterkt. Je leert hier alles over personeelskosten, productiviteit, personeelsbeleid en kasadministratie, maar ook over het gebruik van social media, reserveringen en het behouden van de sfeer, kwaliteit en uitstraling van de vestiging. 

Ben jij die harde werker die we zoeken, die betrokken is en actief meedenkt? Houd je ervan om een dynamisch en mooi bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen? 

Herken je jezelf in dit functieprofiel, reageer dan op deze vacature via onderstaand formulier.

Solliciteren

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op! 

 


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen: