Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Barista

Fulltime / Parttime | Den Haag Fahrenheit

Door Max

14/12/2021

Voor de vestiging van Anne&Max in Den Haag aan de Fahrenheitstraat zijn we op zoek naar enthousiaste, ervaren en betrokken barista.
Als barista besteed je de meeste tijd op de vloer, waarbij je producten achter de bar bereid en de gasten bedient aan de hand van de normen en waarden van Anne&Max. Snelheid, gastvrijheid, oplettendheid en een goede communicatie met collega’s staat centraal.

Naast het maken van verschillende soorten dranken zoals koffies en theeën, bestaan de taken voornamelijk uit het bedienen van de gasten.

Binnen deze functie word je zo snel mogelijk opgeleid tot een breed inzetbare ‘Anne’ of ‘Max’ aan de hand van de cursussen Barista en Bediening.

We zijn op zoek naar een ervaren teamspeler die zich nu al een opgeleid barista durft te noemen! Iemand die graag de handen flink uit de mouwen wil steken, flexibel inzetbaar is, verantwoordelijkheid neemt en goed kan communiceren. Een betrokken en actief meedenkend persoon met gevoel voor sfeer, kwaliteit, hygiëne en/of vooral gastvriendelijkheid.

Herken je jezelf in dit profiel, ben je bij voorkeur woonachtig in Den Haag, vul dan het online sollicitatieformulier in en vergeet niet je cv inclusief foto bij te voegen.

Solliciteren

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op! 

 


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen:    Jouw huiskamer in de stad