Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Deel mee in de impactvolle groei

Wij werken naar een planeetaardige toekomst: met respect voor mens en natuur. Door natuur-inclusief, eerlijk, verpakkingsvrij en betrokken te zijn, vertellen wij onze gasten over onze prachtige producten en doelen. Wij willen onze gasten inspireren om met ons mee te gaan, naar een planeetaardige wereld; stap voor stap. 

 

Investeer in Anne&Max en help ons de volgende stap zetten naar internationale en impactvolle groei. Je deelt mee in de waardegroei en dividend van Anne&Max. Investeren kan al vanaf €250,- 

Meer informatie

Barista

Fulltime / Parttime | Amsterdam Zuid

Door Max

01/01/2023

Voor de vestiging van Anne&Max in Amsterdam Zuid zijn we op zoek naar enthousiaste, ervaren en betrokken barista.

Als barista besteed je de meeste tijd op de vloer, waarbij je producten achter de bar bereid en de gasten bedient aan de hand van de normen en waarden van Anne&Max. Snelheid, gastvrijheid, oplettendheid en een goede communicatie met collega’s staat centraal.

Als barista besteed je de meeste tijd op de vloer, waarbij je producten achter de bar bereid en de gasten bedient aan de hand van de normen en  waarden van Anne&Max. Snelheid, gastvrijheid, oplettendheid en een goede communicatie met collega’s staat centraal.

Naast het maken van verschillende soorten dranken zoals koffies en theeën, bestaan de taken voornamelijk uit het bedienen van de gasten. Binnen deze functie word je zo snel mogelijk opgeleid tot een breed inzetbare ‘Anne’ of ‘Max’ aan de hand van de cursussen Barista en Bediening.

We zijn op zoek naar een ervaren teamspeler die zich nu al een opgeleid barista durft te noemen! Iemand die graag de handen flink uit de mouwen wil steken, flexibel inzetbaar is, verantwoordelijkheid neemt en goed kan communiceren. Een betrokken en actief meedenkend persoon met gevoel voor sfeer, kwaliteit, hygiëne en/of vooral gastvriendelijkheid.

Herken je jezelf in dit profiel, ben je bij voorkeur woonachtig in Amsterdam, vul dan het online sollicitatieformulier in en vergeet niet je cv inclusief foto bij te voegen. Geef in je brief goed aan of je fulltime of parttime beschikbaar bent.

Solliciteren

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op! 

 


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen: