Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max is open!

Anne&Max is heel blij dat wij jullie weer mogen verwelkomen in de huiskamer van de stad! De terrassen zijn aangeharkt, tafels opnieuw geverfd, broodsnij skills aangescherpt en de baristi zijn helemaal klaar om de mooiste koffies voor jullie te zetten.

Wij hebben de nodige aanpassingen gedaan om de Anne&Max beleving zo veilig en hygiënisch mogelijk te laten verlopen. Hiermee waarborgen wij de veiligheid van onze gasten en alle Anne’s en Max-en.

 

Vragen over jouw bezoek aan Anne&Max? Klik op de button.

FAQ Covid-19

Assistent bedrijfsleider met barista kwaliteiten

Fulltime | Breda

Door Anne

25/04/2019

Voor de vestiging van Anne&Max in Breda zijn we op zoek naar een enthousiaste en betrokken fulltime assistent bedrijfsleider met barista kwaliteiten .

Als barista besteed je de meeste tijd op de vloer, waarbij je producten achter de bar bereid en de gasten bedient aan de hand van de waarden van Anne&Max. Snelheid, gastvrijheid, oplettendheid en een goede communicatie met collega’s staat centraal.

Jij bent het gezicht van de vestiging, van het moment dat de gast binnenkomt totdat hij ons weer verlaat stel jij je zorgzaam, respectvol, open en eerlijk op.

Naast het maken van verschillende soorten dranken zoals koffies en theeën, bestaan de taken voornamelijk uit het bedienen van de gasten. Binnen deze functie word je zo snel mogelijk opgeleid tot een breed inzetbare ‘Anne’ of ‘Max’.

Herken je jezelf in dit profiel, ben je bij voorkeur woonachtig in Breda, vul dan het online sollicitatieformulier in en vergeet niet je cv inclusief foto bij te voegen.

Solliciteren

Kun je de antwoorden op de volgende vragen verwerken in je sollicitatiebrief:

  • Wanneer ik ergens koffiedrink of lunch let ik hier op
  • Om deze reden zou ik terugkomen bij een lunchzaak/koffiezaak
  • Welke verwachtingen en indrukken heb je ten aanzien van de baan?
  • Wat is de voornaamste reden voor je om te solliciteren bij Anne&Max?
  • Noem een positieve eigenschap welke jou persoon het meest bepalen en hoe draagt deze bij aan het concept van Anne&Max?
  • Noem ook minder positieve eigenschap die bij jou hoort en hoe ga jij hier mee om?
  • Wat maakt je geschikt voor deze functie?Jouw huiskamer in de stad