Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Mededeling

Het Corona virus brengt ieder op veel manieren leed. Anne&Max heeft haar deuren moeten sluiten, dit is niets in vergelijking met wat sommige van jullie misschien op het moment moeten meemaken.

Wat doet Anne&Max

Wij willen onze ook missie online doorzetten; de huiskamer in de stad zijn. In onze webshop bieden wij producten voor thuis aan. Denk aan koffie, thee, Chai e.a. Wij zijn trots op onze producten en willen dit graag met jullie delen. Zodat nu thuis ook de Anne&Max de beleving kan worden ervaren.

Bezoek webshop

Assistent bedrijfsleider met barista kwaliteiten

Fulltime | Breda

Door Max

25/04/2019

Voor de vestiging van Anne&Max in Breda zijn we op zoek naar een enthousiaste en betrokken fulltime assistent bedrijfsleider met barista kwaliteiten .

Als barista besteed je de meeste tijd op de vloer, waarbij je producten achter de bar bereid en de gasten bedient aan de hand van de waarden van Anne&Max. Snelheid, gastvrijheid, oplettendheid en een goede communicatie met collega’s staat centraal.

Jij bent het gezicht van de vestiging, van het moment dat de gast binnenkomt totdat hij ons weer verlaat stel jij je zorgzaam, respectvol, open en eerlijk op.

Naast het maken van verschillende soorten dranken zoals koffies en theeën, bestaan de taken voornamelijk uit het bedienen van de gasten. Binnen deze functie word je zo snel mogelijk opgeleid tot een breed inzetbare ‘Anne’ of ‘Max’.

Herken je jezelf in dit profiel, ben je bij voorkeur woonachtig in Breda, vul dan het online sollicitatieformulier in en vergeet niet je cv inclusief foto bij te voegen.

Solliciteren

Kun je de antwoorden op de volgende vragen verwerken in je sollicitatiebrief:

  • Wanneer ik ergens koffiedrink of lunch let ik hier op
  • Om deze reden zou ik terugkomen bij een lunchzaak/koffiezaak
  • Welke verwachtingen en indrukken heb je ten aanzien van de baan?
  • Wat is de voornaamste reden voor je om te solliciteren bij Anne&Max?
  • Noem een positieve eigenschap welke jou persoon het meest bepalen en hoe draagt deze bij aan het concept van Anne&Max?
  • Noem ook minder positieve eigenschap die bij jou hoort en hoe ga jij hier mee om?
  • Wat maakt je geschikt voor deze functie?Jouw huiskamer in de stad