Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Deel mee in de impactvolle groei

Wij werken naar een planeetaardige toekomst: met respect voor mens en natuur. Door natuur-inclusief, eerlijk, verpakkingsvrij en betrokken te zijn, vertellen wij onze gasten over onze prachtige producten en doelen. Wij willen onze gasten inspireren om met ons mee te gaan, naar een planeetaardige wereld; stap voor stap. 

 

Investeer in Anne&Max en help ons de volgende stap zetten naar internationale en impactvolle groei. Je deelt mee in de waardegroei en dividend van Anne&Max. Investeren kan al vanaf €250,- 

Meer informatie

Bediening

Weekend | Rotterdam

Door Max

01/01/2023

Voor de vestiging van Anne&Max in Rotterdam aan de Korte Hoogstraat zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken weekendkracht voor de zaterdag of zondag.

We zoeken een teamspeler die hard wil werken en bereid is zich flexibel op te stellen. Ervaring kan belangrijk zijn, maar liefde voor de horeca en de wil om mensen met veel plezier te bedienen is essentieel.

Naast het bedienen van de gasten bestaan de taken uit het bereiden van verschillende soorten dranken zoals koffie’s en theeën en het bereiden van sandwiches. Binnen deze functie zijn er mogelijkheden om  opgeleid te worden tot een breed inzetbare ‘Anne’ of ‘Max’.

Wil je naast je studie wat bijverdienen? Ben je hardwerkend, vriendelijk en grappig, en ben je bij voorkeur woonachtig in omgeving Rotterdam? Vul dan het online sollicitatieformulier in en vergeet niet je cv inclusief foto bij te voegen!

Solliciteren

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op! 

 


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen: