Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Bedrijfsleider

Fulltime | Amstelveen

Door Max

08/08/2022

Bij Anne&Max ben je altijd welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of een lekkere borrel in de middag. We willen de huiskamer zijn in de stad, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.

Bij Anne&Max Amstelveen zijn we op zoek naar een fulltime bedrijfsleider wie deze gloednieuwe vestiging tot een groot succes gaat maken. 

Als bedrijfsleider ben jij de eindverantwoordelijke voor alle activiteiten bij Anne&Max. Jij zet uitdagende doelen voor het team, ontwikkeld nieuwe talenten en omringd je met gedreven fulltime en parttime Anne’s en Max’en met wie jij Anne&Max de huiskamer in de stad weet te maken. Je besteed de meeste tijd op de vloer door actief mee te werken, waarbij je de kwaliteit van de koffie en gerechten kunt garanderen en het voorbeeld bent in perfecte gastvrije service. Verder ben jij eindverantwoordelijk voor de resultaten en vooraf bepaalde streefpercentages.

Als nieuwe Anne&Max bedrijfsleider start je met diverse trainingen op de vloer, zodat je al voor de opening van Anne&Max Amsterdam Oostenburg goed op de hoogte bent. Je leert hier ook alles over personeelskosten, productiviteit, personeelsbeleid en kasadministratie, maar ook lokaal ondernemerschap en sfeer maken in de vestiging.

Ben jij de harde werker de we zoeken, die betrokken is en actief meedenkt? Houd je ervan om een jong, dynamisch FreshFood&CoffeeCafe in goede banen te leiden? Leermeester diploma is een pre. Reageer nu op deze vacature via onderstaand formulier.

De sollicitatie procedure bestaat uit een oriënterend gesprek, een gesprek met belangrijke betrokkenen van Anne&Max en een afronden gesprek. Anne&Max Amstelveen is in beheer van Albron.

Solliciteren

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op! 

 


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen:    Jouw huiskamer in de stad