Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Bedrijfsleider

Fulltime | Leidschendam - Mall of The Netherlands

Door Max

15/11/2022

Bij Anne&Max ben je altijd welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of een lekkere borrel in de middag. We willen de huiskamer zijn in de stad, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.

Voor onze vestiging in the Mall of the Netherlands zijn we opzoek naar een fulltime bedrijfsleider.

Als bedrijfsleider ben jij de eindverantwoordelijke voor alle activiteiten bij Anne&Max. Jij zet uitdagende doelen voor het team, ontwikkeld nieuwe talenten en omringd je met gedreven Anne’s en Max’en met wie jij Anne&Max de huiskamer in de stad weet te maken. Je besteed de meeste tijd op de vloer door actief mee te werken, waarbij je de kwaliteit van de koffie en gerechten kunt garanderen en het voorbeeld bent in perfecte gastvrije service. Verder ben jij eindverantwoordelijk voor de resultaten en vooraf bepaalde streefpercentages.

Als nieuwe Anne&Max bedrijfsleider start je met de diverse Anne&Max trainingen, zoals barista en sandwichchef, en een management training op de vloer. Hierin worden jouw kwaliteiten nog verder verbeterend en je leerpunten versterkt. Je leert hier alles over personeelskosten, productiviteit, personeelsbeleid en kasadministratie, maar ook social media en sfeer maken in de vestiging.

Ben jij de harde werker de we zoeken, die betrokken is en actief meedenkt? Houd je ervan om een jong, dynamisch FreshFood&CoffeeCafe in goede banen te leiden? Ervaring als barista en een leermeester diploma is een pre. Reageer nu op deze vacature via onderstaand formulier.

De sollicitatie procedure bestaat uit een oriënterend gesprek, een gesprek met belangrijke betrokkenen van Anne&Max en een afronden gesprek.

Anne&Max Leidschendam MOTN is in beheer van Albron.

Solliciteren

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op! 

 


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen: