Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Bedrijfsleider

Fulltime | Amsterdam The Style Outlet

Door Max

20/07/2021

Bij Anne&Max ben je altijd welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of een lekkere borrel in de middag. We willen de huiskamer zijn in de stad, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.  

Voor de vestiging in The Style Outlet Halfweg zijn we opzoek naar een fulltime bedrijfsleider. Als bedrijfsleider ben jij de eindverantwoordelijk voor alle activiteiten bij Anne&Max. Je zet uitdagende doelen voor het team, ontwikkelt nieuwe talenten en omringt je met gedreven fulltime en parttime Anne’s en Max-en met wie jij de huiskamer in de stad weet te maken. Je besteedt de meeste tijd op de vloer door actief mee te werken, waarbij je de kwaliteit van de koffie en gerechten kunt garanderen en het voorbeeld bent in perfecte gastvrije service. Verder ben jij eindverantwoordelijk voor de resultaten en vooraf bepaalde streefpercentages. 

Als nieuwe Anne&Max bedrijfsleider start je met een management training op de vloer. Hierin worden jouw kwaliteiten nog verder verbetert en je leerpunten versterkt. Je leert hier alles over personeelskosten, productiviteit, personeelsbeleid en kasadministratie, maar ook social media en lokale marketing. 

Ben jij de harde werker die we zoeken, die betrokken is en actief meedenkt? Houd je ervan om een jong, dynamisch FreshFood&CoffeeCafe in goede banen te leiden? Ervaring als barista en een leermeester diploma is een pre. Reageer nu op deze vacature via onderstaand formulier.  

De sollicitatie procedure bestaat uit een oriënterend gesprek, een gesprek met belangrijke betrokkenen van Anne&Max en een afrondend gesprek.  

Anne&Max The Style is onderdeel van Albron

Solliciteren

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op! 

 


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen: