Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Bedrijfsleider

Fulltime | Haarlem

Door Anne

20/01/2020

De vestiging in Haarlem is de eerste vestiging Anne&Max. Voor deze vestiging zijn we op zoek naar een gedreven en zeer gemotiveerde man of vrouw. Een echte Anne of Max! 

Anne&Max 

Anne&Max is de huiskamer in de stad. Een plek waar onze gasten elke dag van de week terecht kunnen voor ontbijt, koffie&taart, lunch, High tea en borrel. We werken met verse, eerlijke, fairtrade en veelal bio producten 

Missie

We willen onze gasten blijven verrassen met pure, eerlijke producten die met zorg worden bereid en met oprecht enthousiasme worden geserveerd. 
Anne&Max wil uitgroeien tot een nationale keten van Fresh Food & Coffee Cafés. 

Anne&Max wil de huiskamer in de stad zijn

Haarlem 

Als bedrijfsleider bij Anne&Max Haarlem ben je eindverantwoordelijke voor de vestiging. De meeste tijd besteed je op de vloer met actief meewerken, coachen en aansturen. Het werken op de vloer bij Anne&Max bestaat uit het bedienen van de gasten, het bereiden van lunchgerechten en het bereiden van o.a. koffie’s. Daarnaast zorg je voor de roosters, de inkopen, het personeelsbeleid en de kasadministratie. 

Je bent verantwoordelijk voor het team en in staat zowel parttime -als fulltime krachten aan te nemen, aan te sturen en te beoordelen. Ook neem je verantwoordelijkheid voor de resultaten en de vooraf bepaalde streefpercentages. 

Wie zoeken wij? 

We zijn op zoek naar een ervaren man of vrouw met relevante, leidinggevende ervaring in de horeca. Een betrokken en actief meedenkend persoon die het leuk vind om een team van  Anne’s en Max-en te inspireren en te motiveren. Iemand met gevoel voor sfeer, kwaliteit, hygiëne en vooral gastvriendelijkheid. 

Een harde werker die bereid is om een jong, dynamisch Coffee&Sandwichcafé in goede banen te leiden en niet te beroerd is om, ook in het weekend, de handen flink uit de mouwen te steken. Ervaring als barista is een pré. 

Bij aanvang krijgt de bedrijfsleider een contract van een halfjaar op basis van 38 uur waarbij het salaris, bij goede resultaten, per twee maanden oploopt tot een vast managementsalaris. Na een half jaar wordt bij een positieve beoordeling een jaarcontract aangeboden. Salaris is marktconform en er is ruimte voor onderhandeling. 

Reageer

Herken je jezelf in dit profiel, ben je bij voorkeur woonachtig in omgeving Haarlem en wil je meegroeien met het succes van Anne&Max, vul dan het sollicitatieformulier in en voeg een CV en motivatiebrief toe. 

De sollicitatieprocedure bestaat uit een oriënterend gesprek, een competentietoets, een gesprek met belangrijke betrokkenen van Anne&Max en een afrondend gesprek. Reageren kan tot uiterlijk 15 februari 2020. Hierna zal de procedure nog een 3 tot 4 weken duren. Start 1 april, kan in overleg nog aangepast worden.  

 Mocht je vragen hebben over de functie, mail dan naar [email protected] of bel naar 023-5512212 

Solliciteren

Kun je de antwoorden op de volgende vragen verwerken in je sollicitatiebrief:

  • Wanneer ik ergens koffiedrink of lunch let ik hier op
  • Om deze reden zou ik terugkomen bij een lunchzaak/koffiezaak
  • Welke verwachtingen en indrukken heb je ten aanzien van de baan?
  • Wat is de voornaamste reden voor je om te solliciteren bij Anne&Max?
  • Noem een positieve eigenschap welke jou persoon het meest bepalen en hoe draagt deze bij aan het concept van Anne&Max?
  • Noem ook minder positieve eigenschap die bij jou hoort en hoe ga jij hier mee om?
  • Wat maakt je geschikt voor deze functie?Jouw huiskamer in de stad