Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Mededeling

Het Corona virus brengt ieder op veel manieren leed. Anne&Max heeft haar deuren moeten sluiten, dit is niets in vergelijking met wat sommige van jullie misschien op het moment moeten meemaken.

Wat doet Anne&Max

Wij willen onze ook missie online doorzetten; de huiskamer in de stad zijn. In onze webshop bieden wij producten voor thuis aan. Denk aan koffie, thee, Chai e.a. Wij zijn trots op onze producten en willen dit graag met jullie delen. Zodat nu thuis ook de Anne&Max de beleving kan worden ervaren.

Bezoek webshop

Bedrijfsleider

Fulltime | Utrecht Domkwartier

Door Max

12/02/2020

Bij Anne&Max ben je altijd welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of een lekkere borrel in de middag. We zijn de huiskamer in de stad, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.

De vestiging in het Domkwartier -in het centrum van Utrecht- is zeer populair bij diverse doelgroepen. Het winkelend publiek en de toeristen voelen zich er net zo thuis als onze zakelijke gasten en studenten.

Franchisenemers Paul en Sander Haarsma-Bakker zijn op zoek naar een fulltime bedrijfsleider aan wie zij de dagelijkse leiding kunnen overdragen. Uiteraard zullen zij betrokken blijven bij de vestiging en wekelijks aanwezig zijn voor vragen en overleg. Paul werkt mee op de vloer en Sander regelt de administratieve zaken. Zij zullen beiden aanspreekpunt en sparringpartner zijn voor de bedrijfsleider.

Als bedrijfsleider ben je de eindverantwoordelijke voor alle activiteiten bij Anne&Max. Je stelt uitdagende doelen voor jezelf en voor je team, ontwikkelt nieuwe talenten en omringt je met gedreven fulltime en parttime Anne’s en Max-en. Samen met hen behoudt je de sfeer van Anne&Max als huiskamer in de stad. Je besteedt de meeste tijd op de vloer door actief mee te werken, waarbij je de kwaliteit van de koffie en gerechten kunt garanderen en het voorbeeld bent in perfecte gastvrije service. Verder ben je de eindverantwoordelijke voor de resultaten en vooraf bepaalde streefpercentages, die je samen met Paul en Sander opstelt.

Ben jij de harde werker de we zoeken, die betrokken is en actief meedenkt? Houd je ervan om een jong, dynamisch Coffee&Sandwichcafé in goede banen te leiden? Een leermeester diploma of bereid zijn deze training te volgen en ervaring als barista zijn een pre. Reageer nu op deze vacature via onderstaand formulier.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een oriënterend telefonisch gesprek, een eerste gesprek met Paul op locatie en een afrondend gesprek met Sander en onze assistent-bedrijfsleider.

Solliciteren

Kun je de antwoorden op de volgende vragen verwerken in je sollicitatiebrief:

  • Wanneer ik ergens koffiedrink of lunch let ik hier op
  • Om deze reden zou ik terugkomen bij een lunchzaak/koffiezaak
  • Welke verwachtingen en indrukken heb je ten aanzien van de baan?
  • Wat is de voornaamste reden voor je om te solliciteren bij Anne&Max?
  • Noem een positieve eigenschap welke jou persoon het meest bepalen en hoe draagt deze bij aan het concept van Anne&Max?
  • Noem ook minder positieve eigenschap die bij jou hoort en hoe ga jij hier mee om?
  • Wat maakt je geschikt voor deze functie?Jouw huiskamer in de stad