Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Bedrijfsleider

Fulltime | Utrecht Domkwartier

Door Max

14/04/2021

Bij Anne&Max ben je elke dag welkom; voor ontbijt, koffie, lunch, high tea of borrel. We zijn de huiskamer in de stad, een plek waar je je elk moment van de dag thuis voelt. De vestiging in het Domkwartier -in het centrum van Utrecht- is al jaren zeer populair bij diverse doelgroepen; van winkelend publiek, toeristen, studenten tot de zakelijke gasten. Boven Anne&Max vind je B&B Bij de jongens, een luxe Bed&Breakfast met 4 ruime kamers. B&B Bij de jongens biedt toeristen, museum- en concertbezoekers en zakelijke gasten een plek waar je kan overnachten midden in het centrum van Utrecht.

Franchisenemers Paul en Sander Haarsma-Bakker zijn op zoek naar een fulltime ervaren bedrijfsleider voor zowel de vestiging Anne&Max als de B&B. Uiteraard zullen zij betrokken blijven bij de vestiging en wekelijks aanwezig zijn voor vragen, overleg en het bepalen van de targets. Samen met het ervaren team zijn zij aanspreekpunt tijdens de inwerkperiode. Daarna zal de aansturing op afstand zijn en verwachten zij dat jij zelfstandig de leiding overneemt. Ons team bestaat uit zeer diverse Anne’s en Max-en, allen even zorgzaam voor de gast en voor elkaar.

Als bedrijfsleider ben je eindverantwoordelijk voor alle activiteiten binnen Anne&Max en de B&B. Je stelt uitdagende doelen voor jezelf en voor je team, ontwikkelt nieuwe talenten, motiveer je jouw team en zorg je voor gedreven en enthousiaste Anne’s en Max-en. Samen met hen behoud je de sfeer die Anne&Max de laatste jaren heeft opgebouwd als huiskamer in de stad. Je besteedt de meeste tijd op de vloer door actief mee te werken en aan te sturen, waarbij je de kwaliteit van de koffie en gerechten kunt garanderen en het voorbeeld bent in perfecte gastvrije service. Je bent innovatief en gaat een uitdaging niet uit de weg. Verder ben je eindverantwoordelijk voor de resultaten en vooraf bepaalde streefpercentages die je samen met Paul en Sander opstelt.

Wekelijks is er overleg met Sander of Paul om de gestelde doelen te evalueren. Je krijgt de vrijheid om het team op te leiden en optimaal te laten functioneren. Wekelijks houd je de administratie bij en maandelijks zorg je dat alle benodigde gegevens beschikbaar en uitlegbaar zijn.

Ben jij die harde werker die we zoeken, die betrokken is en actief meedenkt? Houd je ervan om een dynamisch en mooi bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen? Wij bieden een jaarcontract van 36 uur met proeftijd van 1 maand, conform de horeca-CAO. Omdat je ook verantwoordelijk zult zijn voor de B&B, krijg je maandelijks een nader te bepalen deel van de winst van B&B. Een leermeesterdiploma en ervaring als leidinggevende in de horeca zijn een pre. Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand formulier.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een oriënterend telefonisch gesprek, een eerste gesprek met Sander op locatie en een afrondend gesprek met Paul, Sander en de assistent-bedrijfsleider.

Solliciteren

Kun je de antwoorden op de volgende vragen verwerken in je sollicitatiebrief:

  • Wanneer ik ergens koffiedrink of lunch let ik hier op
  • Om deze reden zou ik terugkomen bij een lunchzaak/koffiezaak
  • Welke verwachtingen en indrukken heb je ten aanzien van de baan?
  • Wat is de voornaamste reden voor je om te solliciteren bij Anne&Max?
  • Noem een positieve eigenschap welke jou persoon het meest bepalen en hoe draagt deze bij aan het concept van Anne&Max?
  • Noem ook minder positieve eigenschap die bij jou hoort en hoe ga jij hier mee om?
  • Wat maakt je geschikt voor deze functie?    Jouw huiskamer in de stad