Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

(Assistent) Bedrijfsleider

Fulltime | Den Haag Hoytema

Door Max

07/06/2021

Bij Anne&Max is iedereen welkom; voor ontbijt, koffie, lunch, high tea of borrel. We zijn de huiskamer in de stad, een plek waar je je elk moment van de dag thuis voelt. 

Franchisenemers Marian en Bob zijn op zoek naar een fulltime ervaren (assistent) bedrijfsleider voor Anne&Max Den Haag Hoytema aan wie zij de dagelijkse leiding kunnen overdragen. Uiteraard blijven zij betrokken bij hun vestiging en zullen zij wekelijks aanwezig zijn voor vragen, overleg en het bepalen van de targets. Samen met het ervaren team zijn zij aanspreekpunt tijdens de inwerkperiode. Daarna zal de aansturing op afstand zijn en verwachten zij dat er zelfstandig gewerkt wordt. Ons team bestaat uit zeer diverse Annes en Max-en, allen even zorgzaam voor de gast als voor elkaar.

Als bedrijfsleider ben je eindverantwoordelijk voor alle activiteiten binnen Anne&Max Den Haag Hoytema. Je stelt uitdagende doelen voor jezelf en voor je team, ontwikkelt nieuwe talenten en omringt je met gedreven fulltime en parttime Annes en Max-en. Samen met hen behoud je de sfeer die Anne&Max de laatste jaren heeft opgebouwd als huiskamer in de stad. Je besteedt de meeste tijd op de vloer door actief mee te werken en aan te sturen, waarbij je de hoge kwaliteit van de koffie en gerechten kunt garanderen en het voorbeeld bent in perfecte gastvrije service. Je bent innovatief en gaat een uitdaging niet uit de weg. Verder ben je eindverantwoordelijk voor de resultaten en vooraf bepaalde streefpercentages die je samen met Marian en Bob opstelt.

Als bedrijfsleider start je met een inwerkperiode van tenminste één maand. Hierin worden jouw kwaliteiten nog verder verbeterd en je leerpunten versterkt. Je leert hier alles over personeelskosten, productiviteit, personeelsbeleid en kasadministratie, maar ook over het gebruik van social media, reserveringen en het behouden van de sfeer, kwaliteit en uitstraling van de vestiging. Je hebt geen 9 tot 5-mentaliteit, maar hebt een flexibele en proactieve werkhouding.

Ben jij die harde werker die we zoeken, die betrokken is en actief meedenkt? Houd je ervan om een dynamisch en mooi bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen? Wij bieden je een jaarcontract van 38 uur per week met een proeftijd van 1 maand, conform de horeca-CAO, met een startsalaris van circa €2.200,- per maand, afhankelijk van je leeftijd. Dit contract wordt -bij goed functioneren- omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Een leermeesterdiploma en ervaring als leidinggevende in de horeca zijn een pre. Een diploma BHV en Sociale Hygiëne en- of de bereidheid deze te behalen zijn vereist.

Herken je jezelf in dit functieprofiel, reageer dan op deze vacature via onderstaand formulier.

Solliciteren

Kun je de antwoorden op de volgende vragen verwerken in je sollicitatiebrief:

  • Wanneer ik ergens koffiedrink of lunch let ik hier op
  • Om deze reden zou ik terugkomen bij een lunchzaak/koffiezaak
  • Welke verwachtingen en indrukken heb je ten aanzien van de baan?
  • Wat is de voornaamste reden voor je om te solliciteren bij Anne&Max?
  • Noem een positieve eigenschap welke jou persoon het meest bepalen en hoe draagt deze bij aan het concept van Anne&Max?
  • Noem ook minder positieve eigenschap die bij jou hoort en hoe ga jij hier mee om?
  • Wat maakt je geschikt voor deze functie?    Jouw huiskamer in de stad