Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Bedrijfsleider

Fulltime | Leidschendam - Mall of The Netherlands

Door Max

18/09/2019

Bij Anne&Max ben je altijd welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of een lekkere borrel in de middag. We willen de huiskamer zijn in de stad, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.

 

Voor Anne&Max Leidschendam zijn we opzoek naar een fulltime bedrijfsleider. Als bedrijfsleider ben jij de eind verantwoordelijke voor alle activiteiten bij Anne&Max. Jij zet uitdagende doelen voor het team, ontwikkeld nieuwe talenten en omringd je met gedreven fulltime en parttime Anne’s en Max’en met wie jij Anne&Max de huiskamer in de stad weet te maken. Je besteed de meeste tijd op de vloer door actief mee te werken, waarbij je de kwaliteit van de koffie en gerechten kunt garanderen en het voorbeeld bent in perfecte gastvrije service. Verder ben jij eindverantwoordelijk voor de resultaten en vooraf bepaalde targets.

 

Als nieuwe Anne&Max bedrijfsleider start je met een korte all round training op de vloer en volg je een management training. Hierin worden jouw kwaliteiten nog verder verbeterend en je leerpunten versterkt. Je leert hier alles over personeelskosten, productiviteit, personeelsbeleid en kasadministratie, maar ook social media en sfeer maken in de vestiging.

 

Ben jij de harde werker de we zoeken, die betrokken is en actief meedenkt? Houd je ervan om een jong, dynamisch Coffee&Sandwichcafe in goede banen te leiden? Ervaring als barista en een leermeester diploma is een pre. Reageer nu op deze vacature via onderstaand formulier.

 

De sollicitatie procedure bestaat uit een oriënterend gesprek, een verdiepend gesprek met belangrijke betrokkenen van Anne&Max en een afronden gesprek.

Solliciteren

Kun je de antwoorden op de volgende vragen verwerken in je sollicitatiebrief:

  • Wanneer ik ergens koffiedrink of lunch let ik hier op
  • Om deze reden zou ik terugkomen bij een lunchzaak/koffiezaak
  • Welke verwachtingen en indrukken heb je ten aanzien van de baan?
  • Wat is de voornaamste reden voor je om te solliciteren bij Anne&Max?
  • Noem een positieve eigenschap welke jou persoon het meest bepalen en hoe draagt deze bij aan het concept van Anne&Max?
  • Noem ook minder positieve eigenschap die bij jou hoort en hoe ga jij hier mee om?
  • Wat maakt je geschikt voor deze functie?


Jouw huiskamer in de stad