Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Freelance inkoper 16 uur

Parttime | Hoofdkantoor

Door Anne

31/10/2022

Voor ons groeiende bedrijf zijn we op zoek naar een professionele inkoper die zorgt voor een optimalisatie van de inkoopprocessen. 

Freelance inkoper 16 uur

Anne&Max is een freshfood&coffeecafé met 25+ (franchise)vestigingen in heel Nederland.  Wij zijn een huiskamer waar je elke dag van de week terecht kunt voor een goed ontbijt, allerlekkerste koffie (ook to go), lunch, High tea en een koel glas bier. We werken, waar kan, met bio, biodynamische, planeetaardige producten. Of zoals wij het noemen: ’dat alles wat goed smaakt, ook goed voelt’.  

Wie zoeken wij   

Wij zoeken een betrokken, enthousiaste persoonlijkheid die gek is op Anne&Max. Iemand die zich kan vinden in onze waarden: open, eerlijk, zorgzaam, betrokken en respectvol. Een Anne of Max die goed zelfstandig én in teamverband kan werken. Een persoon met een horecahart die mee wil groeien met het bedrijf. We zijn op naar iemand die de zaken praktisch kan aanpakken en op tijden strategisch kan meedenken. 

Het werk in deze functie bestaat uit het in kaart brengen, structureren en optimaliseren van de verschillende inkoopprocessen. Het opstellen en monitoren van inkoopcontracten, maar bovenal ervoor zorgen dat we de mooiste producten op de juiste manier én voor de juiste prijs in elke vestiging krijgen. 

We zijn op zoek naar een man of vrouw met relevante ervaring. Een betrokken en actief meedenkend persoon die het leuk vindt om zaken mooier, beter en efficiënter te maken. Een harde werker die bereid is om de inkoopkant van een dynamische keten van  Coffee&Sandwichcafés in goede banen te leiden en niet te beroerd is om de handen flink uit de mouwen te steken. Mogelijkheden om je continue te blijven ontwikkelen en door te groeien zijn er volop. 

Wat bieden wij 

Wij bieden een veelzijdige en uitdagende baan binnen een ambitieus, informeel bedrijf waar veel ruimte is voor eigen inbreng. In eerste instantie freelance voor 2 dagen in de week- na evaluatie na een halfjaar, zo mogelijk op vaste basis.  

Functie-eisen

  • HBO werk- denkniveau 
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een dergelijke functie 
  • Goed in analyse 
  • Financieel en juridisch onderlegd 
  • Oog voor kwaliteit en detail 
  • Resultaatgericht 
  • Communicatief sterk 
  • Zelfstandig en georganiseerd kunnen werken 

Solliciteren? 

Herken je jezelf in dit profiel, ben je bij voorkeur woonachtig in omgeving Haarlem en wil je meegroeien met het succes van Anne&Max, vul dan het sollicitatieformulier in en voeg een CV en motivatiebrief toe.  


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen: