Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Hoofd Barista

Fulltime | Den Bosch Oude Dieze

Door Max

27/09/2021

Bij Anne&Max zijn we gek op koffie, stapelgek. We worden dolenthousiast van een mooie rosetta in een perfecte schuimlaag, we dragen de geur van vers gebrande bonen het liefst als parfum en de beltoon op onze telefoons is het geluid van een bonenmaler. Zó gek zijn wij op koffie.

Voor Anne&Max Den Bosch zijn we op zoek naar een Hoofd Barista voor 32 tot 38 uur per week, werkzaam in dagdienst en je werkt om het weekend. (4 volle dagen van 9 uur heeft onze voorkeur.

 Als barista besteed je de meeste tijd op de vloer, waarbij de dranken achter de bar maakt en voor de gasten zorgt aan de hand van de normen en waarden van Anne&Max. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de koffie en het werken achter de bar volgens onze hygiëne standaarden en handboeken.

Je bent als Hoofd Barista de hoofdverantwoordelijke van de bar, het trainen, coachen en begeleiden van het baristi team. Jij zorgt ervoor dat jouw team constant op de hoogte is van alle informatie en ontwikkelingen binnen Anne&Max op koffie gebied.

Houd je van mooie gerechten die ook nog eens gezond zijn? Ben jij net zo gek van koffie als wij dat zijn? Ben jij verder gastvrij, zorgzaam, secuur en flexibel en toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu op deze vacature!

Solliciteren

Kun je de antwoorden op de volgende vragen verwerken in je sollicitatiebrief:

  • Wanneer ik ergens koffiedrink of lunch let ik hier op
  • Om deze reden zou ik terugkomen bij een lunchzaak/koffiezaak
  • Welke verwachtingen en indrukken heb je ten aanzien van de baan?
  • Wat is de voornaamste reden voor je om te solliciteren bij Anne&Max?
  • Noem een positieve eigenschap welke jou persoon het meest bepalen en hoe draagt deze bij aan het concept van Anne&Max?
  • Noem ook minder positieve eigenschap die bij jou hoort en hoe ga jij hier mee om?
  • Wat maakt je geschikt voor deze functie?    Jouw huiskamer in de stad