Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Host(ess) & Bediening

Fulltime / Parttime | Amsterdam The Style Outlet

Door Anne

03/09/2020

Bij Anne&Max zijn we fan van al onze gasten en willen we hen de beste horeca ervaring bieden in de huiskamer in de stad.

Voor onze vestiging in Amsterdam The Style Outlet zijn we opzoek naar een parttime gastvrijheid topper. In deze functie draag je bij aan de huiskamer beleving van Anne&Max. Dit doe je door direct een glimlach op het gezicht van de gast te toveren al voordat zij binnen zijn. Daarnaast werk je ook in de bediening. Hier ben jij het directe aanspreekpunt voor alle gasten. We vinden het belangrijk dat onze gasten zich op elk moment van de dag zich thuis en verzorgd voelen.

Als nieuwe host(ess) en bediening start je met de training Bedienen & Gastvrijheid. Je weet na het afronden van deze training waar onze gast behoefte aan heeft en kan jij hier snel en vriendelijk op inspelen. Tijdens deze training wordt niet alleen ingegaan op hoe je met de gasten van Anne&Max om moet gaan, maar komen ook het gebruik van de handheld en het kassasysteem aan bod. Ook wordt je getraind op een helicopterview, zodat jij de wachtende gasten goed kunt adviseren op o.a. wachttijden.

Ervaring kan belangrijk zijn, maar wij hechten ook veel waarde aan de inzet en leergierigheid. Ben jij enthousiast, super vriendelijk en gezellig? Ben je flexibel en houd jij van heerlijk eten en mooie koffies? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand formulier.

Anne&Max The Style Outlet is in beheer van Albron.

Solliciteren

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op! 

 


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen:    Jouw huiskamer in de stad