Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Host(ess) & Bediening

Parttime | Amsterdam The Style Outlet

Door Anne

03/09/2020

Bij Anne&Max zijn we fan van al onze gasten en willen we hen de beste horeca ervaring bieden in de huiskamer in de stad.

Voor onze vestiging in Amsterdam The Style Outlet zijn we opzoek naar een parttime gastvrijheid topper. In deze functie draag je bij aan de huiskamer beleving van Anne&Max. Dit doe je door direct een glimlach op het gezicht van de gast te toveren al voordat zij binnen zijn. Daarnaast werk je ook in de bediening. Hier ben jij het directe aanspreekpunt voor alle gasten. We vinden het belangrijk dat onze gasten zich op elk moment van de dag zich thuis en verzorgd voelen.

Als nieuwe host(ess) en bediening start je met de training Bedienen & Gastvrijheid. Je weet na het afronden van deze training waar onze gast behoefte aan heeft en kan jij hier snel en vriendelijk op inspelen. Tijdens deze training wordt niet alleen ingegaan op hoe je met de gasten van Anne&Max om moet gaan, maar komen ook het gebruik van de handheld en het kassasysteem aan bod. Ook wordt je getraind op een helicopterview, zodat jij de wachtende gasten goed kunt adviseren op o.a. wachttijden.

Ervaring kan belangrijk zijn, maar wij hechten ook veel waarde aan de inzet en leergierigheid. Ben jij enthousiast, super vriendelijk en gezellig? Ben je flexibel en houd jij van heerlijk eten en mooie koffies? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand formulier.

Anne&Max The Style Outlet is in beheer van Albron.

Solliciteren

Kun je de antwoorden op de volgende vragen verwerken in je sollicitatiebrief:

  • Wanneer ik ergens koffiedrink of lunch let ik hier op
  • Om deze reden zou ik terugkomen bij een lunchzaak/koffiezaak
  • Welke verwachtingen en indrukken heb je ten aanzien van de baan?
  • Wat is de voornaamste reden voor je om te solliciteren bij Anne&Max?
  • Noem een positieve eigenschap welke jou persoon het meest bepalen en hoe draagt deze bij aan het concept van Anne&Max?
  • Noem ook minder positieve eigenschap die bij jou hoort en hoe ga jij hier mee om?
  • Wat maakt je geschikt voor deze functie?    Jouw huiskamer in de stad