Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Sandwichchef

Fulltime / Parttime | Amsterdam The Style Outlet

Door Anne

03/09/2020

Bij Anne&Max streven we ernaar om altijd mooie, gezonde en originele gerechten op de kaart te hebben staan. Deze gerechten zijn ook nog eens zoveel mogelijk biologisch en eerlijk.

 

Voor Anne&Max The Style Outlet in Halfweg, zijn we opzoek naar een fulltime sandwichchef.

Als sandwichchef ben je ervoor verantwoordelijk dat de gerechten vers zijn, er aantrekkelijk uitzien en de verhoudingen zo zijn dat de combinatie van smaken perfect is. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de gerechten en dat het werken in de keuken en in de afwas volgens onze hygiëne standaarden en handboeken worden uitgevoerd.

 

Als nieuwe Anne&Max sandwichchef start je met de training Bedienen & Gastvrijheid. Vanuit hier vervolg je jouw Anne&Max pad met de training Sandwichchef. Na het afronden van dit traject kun je zelfstandig de keuken openen en sluiten, je weet precies hoe de oven werkt en hebt het bouwen van de clubsandwiches volledig onder controle. Je bent betrokken en enthousiast en denkt actief mee.

 

Ervaring kan belangrijk zijn, maar wij hechten ook veel waarde aan de inzet en leergierigheid van onze nieuwe sandwichchef. Ben jij snel en efficiënt? Houd je van mooie gerechten die ook nog eens gezond zijn? En sta je open voor nieuwe informatie en kennis in de keuken? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand formulier.

Anne&Max The Style Outlet is in beheer van Albron.

Solliciteren

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op! 

 


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen:    Jouw huiskamer in de stad