Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

A-Team: Hoofd Sandwichchef

Fulltime | Den Haag Fahrenheit

Door Max

14/12/2021

Als A-team’er ben jij de dag verantwoordelijke die het team motiveert, inspireert en aanstuurt. Je besteed de meeste tijd op de vloer, waarbij je de processen op de vloer bewaakt, de kwaliteit van de koffie en gerechten kunt garanderen en het voorbeeld bent in perfecte gastvrije service. Je bent actief lid van het A-team en denk je mee over acties in de vestiging, het behalen van de dagelijkse en maandelijkse doelstellingen en trainingen en workshops.

Als Hoofd Sandwichchef ben je de hoofdverantwoordelijke van de keuken. Je zorgt er voor dat altijd de juiste producten in huis zijn, de hygiëne richtlijnen gevolgd worden, je leidt nieuwe sandwichchefs op en bent constant bezig met het coachen en begeleiden van het team.

Ervaring kan belangrijk zijn, maar wij hechten ook veel waarde aan de inzet en leergierigheid van onze nieuwe sandwichchef. Ben jij snel en efficiënt? Houd je van mooie gerechten die ook nog eens gezond zijn? En sta je open voor nieuwe informatie en kennis in de keuken? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand formulier.

Solliciteren

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op! 

 


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen: