Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Deel mee in de impactvolle groei

Wij werken naar een planeetaardige toekomst: met respect voor mens en natuur. Door natuur-inclusief, eerlijk, verpakkingsvrij en betrokken te zijn, vertellen wij onze gasten over onze prachtige producten en doelen. Wij willen onze gasten inspireren om met ons mee te gaan, naar een planeetaardige wereld; stap voor stap. 

 

Investeer in Anne&Max en help ons de volgende stap zetten naar internationale en impactvolle groei. Je deelt mee in de waardegroei en dividend van Anne&Max. Investeren kan al vanaf €250,- 

Meer informatie

Sandwichchef

Fulltime | Amsterdam Oud-West

Door Max

01/01/2023

Voor de vestiging van Anne&Max in Amsterdam Oud-West zijn we op zoek naar een enthousiaste en betrokken fulltime sandwichchef.
We zoeken een teamspeler die hard wil werken en bereid is zich flexibel op te stellen.
Ervaring kan belangrijk zijn, maar liefde voor de horeca en de wil om mensen met veel plezier te bedienen is essentieel.

Als sandwichchef bij Anne&Max ben je voornamelijk werkzaam in de keuken.

Je wordt binnen Anne&Max opgeleid tot sandwichchef en zal verantwoordelijk zijn voor het bereiden van de mooiste en lekkerste gerechten maar daarnaast ook het treffen van voorbereidingen en de hygiëne in de keuken.

Naast sandwichchef zal je worden opgeleid tot een breed inzetbare ‘Anne’ of ‘Max’ aan de hand van de cursussen Bediening en Barista.

Ben je leuk, vriendelijk en grappig, ben je bij voorkeur woonachtig in Amsterdam, vul dan het online sollicitatieformulier in en vergeet niet je cv inclusief foto bij te voegen.

Solliciteren

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op! 

 


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen: