Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Sandwichchef

Fulltime / Parttime | Den Haag Hoytema

Door Max

20/07/2021

Bij Anne&Max streven we ernaar om altijd mooie, gezonde, bewuste en originele gerechten op de kaart te hebben staan. Deze gerechten zijn ook nog eens zoveel mogelijk bio en op een eerlijke manier geproduceerd. 

Wij zijn op zoek naar fulltime en parttime sandwichchefs. Als sandwichchef ben je ervoor verantwoordelijk dat de gerechten vers zijn, er aantrekkelijk uitzien en de verhoudingen zo zijn dat de combinatie van smaken hemels is. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de gerechten en dat het werken in de keuken en in de afwas volgens onze hygiëne standaarden en handboeken worden uitgevoerd. 

 Als nieuwe Anne&Max Sandwichchef word je volledig ingewerkt. Je start met de training Bedienen&Gastvrijheid. Vanuit hier vervolg je jouw Anne&Max pad met de training Sandwichchef. Na het afronden van dit traject kun je zelfstandig de keuken openen en sluiten, je weet precies hoe de oven werkt en hebt het bouwen van de clubsandwiches volledig onder controle.

 Ervaring kan belangrijk zijn, maar wij hechten ook veel waarde aan de inzet en leergierigheid van onze nieuwe sandwichchef. Ben jij snel en efficiënt? Houd je van mooie gerechten die ook nog eens gezond zijn? En sta je open voor nieuwe informatie en kennis in de keuken? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand formulier. 

Solliciteren

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op! 

 


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen:    Jouw huiskamer in de stad