Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Sandwichchef

Fulltime / Parttime | Den Haag Hoytema

Door Anne

20/07/2021

Bij Anne&Max streven we ernaar om altijd mooie, gezonde, bewuste en originele gerechten op de kaart te hebben staan. Deze gerechten zijn ook nog eens zoveel mogelijk bio en op een eerlijke manier geproduceerd. 

Wij zijn op zoek naar fulltime en parttime sandwichchefs. Als sandwichchef ben je ervoor verantwoordelijk dat de gerechten vers zijn, er aantrekkelijk uitzien en de verhoudingen zo zijn dat de combinatie van smaken hemels is. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de gerechten en dat het werken in de keuken en in de afwas volgens onze hygiëne standaarden en handboeken worden uitgevoerd. 

 Als nieuwe Anne&Max Sandwichchef word je volledig ingewerkt. Je start met de training Bedienen&Gastvrijheid. Vanuit hier vervolg je jouw Anne&Max pad met de training Sandwichchef. Na het afronden van dit traject kun je zelfstandig de keuken openen en sluiten, je weet precies hoe de oven werkt en hebt het bouwen van de clubsandwiches volledig onder controle.

 Ervaring kan belangrijk zijn, maar wij hechten ook veel waarde aan de inzet en leergierigheid van onze nieuwe sandwichchef. Ben jij snel en efficiënt? Houd je van mooie gerechten die ook nog eens gezond zijn? En sta je open voor nieuwe informatie en kennis in de keuken? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand formulier. 

Solliciteren

Kun je de antwoorden op de volgende vragen verwerken in je sollicitatiebrief:

  • Wanneer ik ergens koffiedrink of lunch let ik hier op
  • Om deze reden zou ik terugkomen bij een lunchzaak/koffiezaak
  • Welke verwachtingen en indrukken heb je ten aanzien van de baan?
  • Wat is de voornaamste reden voor je om te solliciteren bij Anne&Max?
  • Noem een positieve eigenschap welke jou persoon het meest bepalen en hoe draagt deze bij aan het concept van Anne&Max?
  • Noem ook minder positieve eigenschap die bij jou hoort en hoe ga jij hier mee om?
  • Wat maakt je geschikt voor deze functie?    Jouw huiskamer in de stad