Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Sandwichchef

Fulltime | Breda

Door Max

05/05/2022

Bij Anne&Max streven we ernaar om altijd mooie, gezonde en originele gerechten op onze kaart te hebben staan. Deze gerechten zijn ook nog eens zoveel mogelijk biologisch en eerlijk.

 

Voor onze vestiging Breda zijn we op zoek naar een fulltime (32 – 38 uur) sandwichchef. Als sandwichchef ben je er verantwoordelijk voor dat de gerechten vers zijn, er aantrekkelijk uitzien en de verhoudingen zo zijn dat de combinatie van smaken perfect is. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de gerechten en dat je het werken in de keuken en in de afwas volgens onze hygiëne standaarden en handboeken uitvoert.

 

Als nieuwe Anne&Max sandwichchef start je met de training Bedienen & Gastvrijheid. Vanuit hier vervolg je jouw Anne&Max pad met de training Sandwichchef. Na het afronden van dit traject kun je zelfstandig de zaak openen en sluiten als sandwichchef, je weet precies hoe de oven werkt en hebt het bouwen van de clubsandwiches volledig onder controle.

 

Ervaring kan belangrijk zijn, maar wij hechten ook veel waarde aan het enthousiasme en leergierigheid van onze nieuwe sandwichchefs. Ben jij snel en efficiënt? Houdt je van mooie gerechten die ook nog eens gezond zijn? Sta je open voor nieuwe informatie en kennis in de keuken? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand formulier.

Solliciteren

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op! 

 


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen:    Jouw huiskamer in de stad