Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Sandwichchef

Fulltime | Utrecht Burgemeester Reiger

Door Anne

30/01/2020

Voor de vestiging van Anne&Max Utrecht aan de Burgemeester Reiger zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken fulltime sandwichchef.
Als sandwichchef besteed je de meeste tijd op de vloer, waarbij je op hoog tempo producten bereid en de gasten gastvrij helpt aan de hand van de normen en waarden van Anne&Max. Snelheid, gastvrijheid, oplettendheid en een goede communicatie met collega’s staan centraal.

Binnen de functie ben je verantwoordelijk voor de bereiding, de bestellingen en de hygiëne. De werkzaamheden bestaan uit de volgende onderdelen:

  • produceren van alle gerechten van de menukaart
  • voorraden bijhouden en bestellingen doen
  • schoonhouden van de keuken
  • bijhouden van schoonmaakschema’s en hygiëne formulieren

Naast bovenstaande werkzaamheden bestaan de taken uit het helpen van de gasten in het restaurant. Binnen deze functie word je zo snel mogelijk opgeleid tot een breed inzetbare ‘Anne’ of ‘Max’ aan de hand van de cursussen Sandwichchef en Bediening.

We zijn op zoek naar een teamspeler met ervaring in relevante horeca. Iemand die graag de handen flink uit de mouwen wil steken, flexibel inzetbaar is, verantwoordelijkheid neemt en goed kan communiceren. Een betrokken en actief meedenkend persoon met gevoel voor sfeer, kwaliteit, hygiëne en/of vooral gastvriendelijkheid.

Voor deze functie is ervaring in HACCP wetgeving en sociale hygiëne een pre.

Herken je jezelf in dit profiel, ben je bij voorkeur woonachtig in Utrecht, vul dan het online sollicitatieformulier in en vergeet niet je cv inclusief foto bij te voegen.

Solliciteren


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen:    Jouw huiskamer in de stad