Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Mededeling

Het Corona virus brengt ieder op veel manieren leed. Het raakt ieder van ons, de één helaas harder dan de ander. Lees in de blog hoe Anne&Max probeert een steentje bij te dragen in deze bizarre tijd.

Wat doet Anne&Max

Wij willen onze missie online doorzetten; de huiskamer in de stad zijn. In onze webshop bieden wij producten voor thuis aan. Denk aan koffie, thee, Chai, sandwiches, shakes en nog veel meer. Wij zijn bijzonder trots op onze producten en willen dit graag met jullie delen. Zodat jullie nu ook thuis de Anne&Max beleving kunnen ervaren.

 

Vier Pasen thuis, maar wel met Anne&Max. Een rijk gevulde box gevuld met mooie producten voor de beste start van jouw Paasweekend!
Bestel de Paasbox via onze webshop of neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging en vraag naar de mogelijkheden

Bezoek webshop

Anne&Max high tea

Zin in taart en oneindig veel thee Deel al je verhalen tijdens een uitgebreide High Tea De namiddag is een bijzondere tijd bij Anne&Max! Tijd om even rustig te gaan zitten, samen te genieten en al je verhalen te delen.

Door Max

13/04/2019

Taarten, scones en koekjes
Bij Anne&Max maken we (bijna) alles zelf. De taarten, scones, hartige scones, koekjes; alles uit onze eigen keuken. In de Anne&Max keuken werken enthousiaste en gedreven patissiers elke dag aan de mooiste én lekkerste producten. Een High Tea is de perfecte manier om dat te proeven.

Vier de namiddag
De namiddag kan niet lang genoeg duren met een High Tea van Anne&Max. Vanaf 15:00 kun je elke dag terecht voor deze uitgebreide proeverij van zoete en hartige gerechtjes.

High Tea
Een High Tea bij Anne&Max is een uitgebreide proeverij met veel verschillende ingrediënten: Verschillende bruschetta, verschillende soorten kaas, quiche, soep van het seizoen, scones met Anne&Max clotted cream en jam van landgoed Mariënwaerdt en nog meer lekkere vaak huisgemaakte zoetigheden.

Heb je een allergie of eet je een bepaald ingrediënt niet, dan horen we dat graag zodat we de High Tea kunnen aanpassen naar jouw wensen

Voor de extra lange namiddag

Thee… Wijn is toch ook lekker!
Geen zin in thee, kies dan voor de Anne&Max High Wine. Een grote proeverij met verschillende hartige bruchette, quiche, charcuterie, kazen, olijven, huisgemaakte smeersels en natuurlijk verschillende bijzondere wijnen.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad