Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Apeldoorn

Anne&Max vind je in het centrum van Apeldoorn op fr kruising van de Hoofdstraat en de Kapelstraat. Binnen kan je neerstrijken met een koffie aan het raam of je laptop openklappen aan de lange tafel. Op het terras sluit je de dag af met een goed glas wijn. Je bent elke dag welkom voor: ontbijt, koffie, taart, lunch, High tea en borrel.

Adres

Hoofdstraat 145-147
7311 AV Apeldoorn
0682187302
E-mail

Openingstijden

Ma
08:30 - 17:00
Di
08:30 - 17:00
Wo
08:30 - 17:00
Do
08:30 - 17:00
Vr
08:30 - 17:00
Za
08:30 - 17:00
Zo
09:00 - 17:00

Nieuwsgierig naar het menu? Klik op de button!

Bekijk het menu

Bekijk het menu

Picknickbox

De Anne&Max picknickbox is gevuld met een super sandwich met boerenscharrelkip, tomaat en bacon, een very vegan sandwich met gerookte tofu en vegan mayonaise, een side salade met zomerse pickles, Portugese bolo’s (muffin) en een huisgemaakte Anne&Max ijsthee met citroen en munt. Uiteraard is er ook een vega en vegan optie.

In de box vind je een map met alle favo picknickplekjes van Anne&Max, zo loop je snel naar een mooi park of bos in de buurt.

 

De picknickbox is online te bestellen en kan bij de vestiging worden afgehaald.

Bestellen

Max, met jou wil ik borrelen tot de zon weer opkomt. Anne

 

Wij hebben alles in huis om de dag goed af te sluiten. Heerlijke wijnen, fijne bubbels, verschillende koude biertjes en een uitgebreide borrelplank voor twee.

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea en borrel.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s. De warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk bio, eerlijk, vers bereidt en afgestemd op het seizoen. 

 

Neem de producten van Anne&Max ook mee naar huis. In onze verkoopkast vind je producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes, chocolade en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’. Maar ook verschillende koffie zetmethoden en andere producten met een bijzonder verhaal.

Vacatures voor Apeldoorn

 

Bekijk

 

Wil jij komen werken bij de gezelligste huiskamer in de stad? Leren over koffie, een top bediener worden of een super snelle sandwichchef?

Jouw huiskamer in de stad