Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Apeldoorn

Het mooie hoekpand in het centrum van Apeldoorn ligt op kruising van de Hoofdstraat en de Kapelstraat en heeft een terras aan de voorkant van de zaak. Binnen is het ruim opgezet en kan je neerstrijken met een koffie aan het raam of je laptop openklappen aan de lange tafel. Je bent elke dag welkom voor: ontbijt, koffie, taart, lunch, high tea, en een glas wijn.

Adres

Hoofdstraat 145-147
7311 AV Apeldoorn
0682187302
E-mail

WE ZIJN WEER HELEMAAL OPEN

Sinds 5 juni mogen we jullie weer binnen en buiten op ons terras verwelkomen. Wees zeker van een fijne plek door deze online bij ons te reserveren. Langslopen mag natuurlijk ook altijd!

Daarnaast blijven we de gehele dag open voor afhalen en bezorgen van je favoriete gerechten en boxen.

Openingstijden

Ma
09:00 - 17:00
Di
09:00 - 17:00
Wo
09:00 - 17:00
Do
09:00 - 17:00
Vr
09:00 - 17:00
Za
09:00 - 17:00
Zo
09:00 - 17:00

Nieuwsgierig naar het menu? Klik op de button!

Bekijk het menu

Bekijk het menu

Anne&Max Chai

De Anne&Max chai bestaat voornamelijk uit bio ingrediënten, kwalitatief hoogwaardige extracten en is grotendeels met Fairtrade producten vervaardigd. De chai is gezoet met biologische kokosbloesemsuiker.

De Anne&Max chai is volledig vegan, lactose -en glutenvrij

Verwarm me

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea, High wine en borrel.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s en de warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch, eerlijk, vers bereid en afgestemd op het seizoen. Met veel succes voeren we ook een aantal Anne&Max producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’.

Vacatures voor Apeldoorn

 

Bekijk

 

Wil jij komen werken bij de gezelligste huiskamer in de stad? Leren over koffie, een top bediener worden of een super snelle sandwichchef?

Jouw huiskamer in de stad