Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Leeuwarden

Op de hoek van het Naauw en Groentemarkt staat een uniek hoekpand, welke nog dit jaar wordt omgebouwd tot een Anne&Max. De vestiging ligt middenin het centrum van Leeuwarden en heeft uitzicht op de prachtige grachten. Omringd door ambachtelijke winkels en speciaalzaken op het Naauw. Vlakbij vind je diverse aanmeerpunten voor je bootje. Perfect voor een picknick op het water.

Adres

Naauw 18
8911 HX Leeuwarden

Anne&Max Leeuwarden is nog niet geopend. Volg onze socials om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di
Gesloten
Wo
Gesloten
Do
Gesloten
Vr
Gesloten
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Voor deze Anne&Max zoeken we een enthousiaste ondernemer?

Meer informatie over franchise

Franchisenemer worden bij Anne&Max

Bij Anne&Max geloven we sterk in lokaal ondernemerschap. Het onderscheidend vermogen van de franchise ondernemer ligt in het zien van lokale kansen, creëren van een positieve werksfeer, een leerzaam bedrijf bouwen waar talenten zich kunnen ontwikkelen en het herkennen en erkennen van de gasten.

 

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Anne&Max Leeuwarden is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea en borrel.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s. De warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk bio, eerlijk, vers bereidt en afgestemd op het seizoen. 

 

Neem de producten van Anne&Max ook mee naar huis. In onze verkoopkast vind je producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes, chocolade en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’. Maar ook verschillende koffie zetmethoden en andere producten met een bijzonder verhaal.

Starten als franchisenemer

Ben je benieuwd hoe anderen het starten van een franchise hebben ervaren? Ralph, franchisenemer Anne&Max Utrecht Domkwartier vertelt zijn verhaal.

bekijk de video