Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Zakelijk

Start de maandagochtend fluitend

Een creatieve ontbijtsessie, lange meeting met lunchbreak of DoMiBo? Daar hoort natuurlijk goed, voedzaam en vooral lekker eten en drinken bij. Anne&Max verzorgt dit graag bij jou op kantoor of op locatie.

Bij Anne&Max staan wij écht in contact met de producenten van onze mooie producten. Elke producent heeft het behoud van mens en natuur hoog in het vaandel staan. Dit kan in de vorm zijn van het planten van bomen om de carbon footprint te verlagen, maar ook het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

We gaan graag met jou in gesprek om iets voedzaams en vooral lekkers neer te zetten tijdens een lange vergadering of personeelsuitje. Stuur daarvoor een e-mail naar anne@annemax.nl.

Koffie op kantoor

Onze Huiskamer filterkoffie is een blend van 50% bonen uit Peru en 50% uit Ethiopië. De koffie uit Peru is van één van de koffieboeren die Anne&Max vorig jaar bezocht. Het zijn uitsluitend bio Arabica bonen en het is een blend van gewassen en ongewassen koffies. De smaaktonen van deze koffie zijn melkchocolade, ahorn en aardbei.

Onze huiskamerespresso is een single orgin uit Peru. Het zijn uitsluitend bio Arabica bonen en het is een gewassen koffie. De espresso is zoet en romig, waardoor hij lekker smaakt als espresso én in combinatie met melk. Deze koffie kopen wij direct in van de koffieboeren waarmee wij samenwerken in Peru. Het is een fruitige espresso met smaaktonen van pure chocolade, rode kersen en hazelnoten. In de combinatie met melk is het net een vloeibare pure hazelnoot-chocoladereep in een kopje. 

Via onze webshop kan je jouw koffiebonen direct bestellen en afrekenen. Wil je liever op factuur betalen? Stuur dan een e-mail naar max@annemax.nl en wij maken het voor jou in orde!

Bestel koffiebonen

Meer dan een glimlach

Onze bio koffies zijn altijd fairtrade en direct trade, waar kan. We zijn actief in een MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) project om de ware prijs van koffie voor de producenten boven water te krijgen.

We bezoeken zo vaak mogelijk al onze koffieboeren om met hen in gesprek te gaan over de keten, en hoe we samen tot nog betere resultaten kunnen komen; beter voor de producent, betere producten en nóg lekkerdere koffies!