Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max nu (weer) echt thuis

Helaas hebben wij onze deuren moeten sluiten voor de komende tijd.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad voor haar gasten en voor onze medewerkers. Net als velen maken wij ons veel zorgen om het Covid-19 virus. De veiligheid van onze medewerkers en die van onze gasten staat daarbij voorop.

 

Afhalen & Bezorgen

 

Maar!! Een klein fel lichtpuntje in deze al veel te lang durende duisternis: Anne&Max voor thuis. Afhalen mag nog steeds en ook bezorgen tot aan jouw deur doen wij met alle liefde! Klik op de vestiging in jouw buurt en bekijk de mogelijkheden.

 

Ontbijt, lunch, High tea, borrel, vegan, feestdagen (voor wie niet kan wachten), verjaardag. Voor (bijna) alle gelegenheden hebben wij een box voor thuis gevuld met heerlijke producten om alleen of samen van te genieten. Uiteraard hebben wij ook losse sandwiches, taartpunten, gezonde sapjes en nog veel meer.

Boost jouw dag

Leidschendam - Mall of the Netherlands

Anne&Max en Albron hebben samen de vestiging in winkelcentrum Mall of The Netherlands (Leidsenhage) in Leidschendam geopend. Het winkelcentrum heeft een hele metamorfose ondergaan en Anne&Max is dan ook trots dat zij hier een deel van uit mag maken. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met auto, ov en fiets. Je kan zelfs jouw eigen plaatje komen leggen op de draaitafel in de vestiging.

Adres

Liguster 62
2262 AC Leidschendam
06 82 70 47 98
E-mail

AFHALEN

Wij zijn open voor afhalen. Haal jouw dagelijkse koffie of voedzame lunch bij ons af.

Openingstijden

Ma
09:00 - 16:00
Di
09:00 - 16:00
Wo
09:00 - 16:00
Do
09:00 - 16:00
Vr
09:00 - 16:00
Za
09:00 - 16:00
Zo
12:00 - 16:00

Nieuwsgierig naar het menu? Klik op de button!

Bekijk het menu

Max, telt borrelen ook als avondeten? Anne

Vier de namiddag én geniet samen met je geliefde Anne of Max van een welverdiende borrel!

Actie!

Van Anne’s wat + 2 drankjes naar keuze voor €15,-

 

* Actie geldig t/m 31 oktober bij Anne&Max alleen in Leidschendam.

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea, High wine en borrel.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s en de warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch, eerlijk, vers bereid en afgestemd op het seizoen. Met veel succes voeren we ook een aantal Anne&Max producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’.

Vacatures voor Leidschendam – Mall of The Netherlands

 

Bekijk

 

Wil jij komen werken bij de gezelligste huiskamer in de stad? Leren over koffie, een top bediener worden of een super snelle sandwichchef?

Jouw huiskamer in de stad