Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Leidschendam - Mall of the Netherlands

Anne&Max en Albron hebben samen de vestiging in winkelcentrum Mall of The Netherlands (Leidsenhage) in Leidschendam geopend. Het winkelcentrum heeft een hele metamorfose ondergaan en Anne&Max is dan ook trots dat zij hier een deel van uit mag maken. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met auto, ov en fiets. Je kan zelfs jouw eigen plaatje komen leggen op de draaitafel in de vestiging.

Adres

Liguster 62
2262 AC Leidschendam
06 82 70 47 98
E-mail

WE ZIJN WEER HELEMAAL OPEN

Sinds 5 juni mogen we jullie weer binnen en buiten op ons terras verwelkomen. Wees zeker van een fijne plek door deze online bij ons te reserveren. Langslopen mag natuurlijk ook altijd!

Daarnaast blijven we de gehele dag open voor afhalen en bezorgen van je favoriete gerechten en boxen.

Openingstijden

Ma
09:00 - 18:00
Di
09:00 - 18:00
Wo
09:00 - 18:00
Do
09:00 - 18:00
Vr
09:00 - 18:00
Za
09:00 - 18:00
Zo
12:00 - 18:00

Nieuwsgierig naar het menu? Klik op de button!

Bekijk het menu

Max, telt borrelen ook als avondeten? Anne

Vier de namiddag én geniet samen met je geliefde Anne of Max van een welverdiende borrel!

Actie!

Van Anne’s wat + 2 drankjes naar keuze voor €15,-

 

* Actie geldig t/m 31 oktober bij Anne&Max alleen in Leidschendam.

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea, High wine en borrel.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s en de warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch, eerlijk, vers bereid en afgestemd op het seizoen. Met veel succes voeren we ook een aantal Anne&Max producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’.

Vacatures voor Leidschendam – Mall of The Netherlands

 

Bekijk

 

Wil jij komen werken bij de gezelligste huiskamer in de stad? Leren over koffie, een top bediener worden of een super snelle sandwichchef?

Jouw huiskamer in de stad