Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Leidschendam

Anne&Max opent samen met Albron een vestiging in winkelcentrum Mall of The Netherlands (Leidsenhage) in Leidschendam. Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich thuis voelen. We trainen ons personeel intensief om de beleving waar te maken. We communiceren helder over onze, veelal biologische, producten. We willen onderdeel zijn van de maatschappij en bijdragen waar wij kunnen.  

Adres

Liguster 62
2262 AC Leidschendam
06 30 02 71 85
E-mail

Openingstijden

Ma
08:00 - 18:00
Di
08:00 - 18:00
Wo
08:00 - 18:00
Do
08:00 - 18:00
Vr
08:00 - 18:00
Za
08:00 - 18:00
Zo
12:00 - 17:00

Reserveer een high tea of high wine

Reserveer

Vacatures voor Leidschendam – Mall of The Netherlands

Bekijk

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea, High wine en borrel.

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s en de warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch, eerlijk, vers bereid en afgestemd op het seizoen. Met veel succes voeren we ook een aantal Anne&Max producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’.

Jouw huiskamer in de stad