Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Leidschendam - Mall of the Netherlands

Anne&Max vind je in winkelcentrum Mall of The Netherlands (Leidsenhage) in Leidschendam. Het winkelcentrum heeft een hele metamorfose ondergaan en Anne&Max is dan ook trots dat zij hier een deel van uit mag maken. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met auto, ov en fiets.

Adres

Liguster 62
2262 AC Leidschendam
06 82 70 47 98
E-mail

Openingstijden

Ma
09:00 - 20:00
Di
09:00 - 20:00
Wo
09:00 - 20:00
Do
09:00 - 20:00
Vr
09:00 - 20:00
Za
09:00 - 20:00
Zo
12:00 - 18:00

Nieuwsgierig naar het menu? Klik op de button!

Bekijk het menu

Picknickbox

De Anne&Max picknickbox is gevuld met een super sandwich met boerenscharrelkip, tomaat en bacon, een very vegan sandwich met gerookte tofu en vegan mayonaise, een side salade met zomerse pickles, Portugese bolo’s (muffin) en een huisgemaakte Anne&Max ijsthee met citroen en munt. Uiteraard is er ook een vega en vegan optie.

 

De picknickbox is online te bestellen en kan bij de vestiging worden afgehaald.

 

Bestellen

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea en de lange namiddag.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s. De warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk bio, eerlijk, vers bereidt en afgestemd op het seizoen.

 

Neem de producten van Anne&Max ook mee naar huis. In onze verkoopkast vind je producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes, chocolade en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’. Maar ook verschillende koffie zetmethoden en andere producten met een bijzonder verhaal.

Vacatures voor Leidschendam – Mall of The Netherlands

Bekijk

Wil jij komen werken bij de gezelligste huiskamer in de stad? Leren over koffie, een top bediener worden of een super snelle sandwichchef?

Jouw huiskamer in de stad