Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Amsterdam Oostenburg

Anne&Max Oostenburg ligt tussen Amsterdam-Oost en het Centrum in. Het is een mooi pand met een lange gevel en grote ramen waar je rustig met een grote mok filterkoffie kan kijken naar het voorbijgaand verkeer. En in de middag kunt genieten van de zon op het lang uitgerekte terras. Wij zijn een huiskamer waar je elke dag welkom bent voor ontbijt, koffie&thee, zoet, lunch, High tea, borrel en to go. 

Bezorgen

Bezorgen door:


Reserveren Afhalen

Adres

Oostenburgervoorstraat 1
1018 MN Amsterdam
020 705 99 03
E-mail

Wees zeker van je plekje en reserveer hieronder. Ben je met meer dan 6 personen? Bel ons dan even! Er is veel mogelijk en denken graag met je mee. 

Openingstijden

Ma
08:00 - 17:00
Di
08:00 - 17:00
Wo
08:00 - 17:00
Do
08:00 - 17:00
Vr
08:00 - 17:00
Za
08:00 - 17:00
Zo
08:00 - 17:00

Nieuwsgierig naar het menu?

Klik hier

Koffie Thuis

 

Het boek Koffie Thuis gaat over koffie én wat je erbij eet. Over de keuze voor bonen, de keuze voor een zetmethode, en al de dingen die je moet weten om ook thuis heerlijke koffie te drinken. Boordevol koffiekennis, recepten en handige tips. Plus het recept van dé Anne&Max worteltaart

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea en borrel.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s en de warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch, eerlijk, vers bereid en afgestemd op het seizoen. Met veel succes voeren we ook een aantal Anne&Max producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’.

 

Vacatures voor Amsterdam Oostenburg

 

Wij zijn altijd op zoek naar baristi, bediening, sandwichchefs, afwassers en alles wat hier tussenin zit.

Bekijk