Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Utrecht Burgemeester Reiger

Op weg naar de universiteit? Maak hier dan een korte pitstop voor een koffie to go en kom later terug om tussen de colleges met vriendinnen te lunchen. Verse sappen, voedzame salades en heerlijke taartjes zijn hier te krijgen.

Bezorgen

Bezorgen door:
Afhalen

Adres

Burgemeester Reigerstraat 15
3581 KJ Utrecht
030 7857016
E-mail

HET TERRAS IS GEOPEND

Vanaf woensdag 28 april is ons terras geopend van 12:00 uur tot 18:00 uur. Loop gezellig bij ons langs en geniet van een lunch of een borrel in de zon.

Daarnaast blijven we de gehele dag open voor afhalen en bezorgen. Haal jouw dagelijkse koffie af, laat een voedzame lunch bij jou thuis bezorgen of haal onze picknick box op voor in het park.

Openingstijden

Ma
09:00 - 18:00
Di
09:00 - 18:00
Wo
09:00 - 18:00
Do
09:00 - 18:00
Vr
09:00 - 18:00
Za
09:00 - 18:00
Zo
09:00 - 18:00

Nieuwsgierig naar het menu? Klik op de button!

Bekijk het menu

Voor de echte thuisbarista

Koffie Thuis

 

Het boek Koffie Thuis gaat over koffie én wat je erbij eet. Over de keuze voor bonen, de keuze voor een zetmethode, en al de dingen die je moet weten om ook thuis heerlijke koffie te drinken.
Boordevol koffiekennis, recepten en handige tips. Plus het recept van dé Anne&Max worteltaart

 

Bestel hier

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea, High wine en borrel.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s en de warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch, eerlijk, vers bereid en afgestemd op het seizoen. Met veel succes voeren we ook een aantal Anne&Max producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’.

Vacatures voor Utrecht Burgemeester Reiger

 

Bekijk

 

Wil jij komen werken bij de gezelligste huiskamer in de stad? Leren over koffie, een top bediener worden of een super snelle sandwichchef?

Jouw huiskamer in de stad