Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Groningen

Voor ondernemer Martijn was het love at first sight met Anne&Max. Wij kunnen inmiddels zeggen dat dit ook voor ons geldt betreft de mooie stad Groningen. Je bent hier elke dag welkom voor ontbijt, koffie&thee, zoet, lunch, High tea en een oneindige borrel. 

Bezorgen

Bezorgen door:


Reserveren Afhalen

Adres

Turfsingel 18-20
9712 KR Groningen
050 3050029
E-mail
Wil je een reservering maken voor meer dan 6 personen? Neem dan telefonisch of per email contact op met onze vestiging!

Openingstijden

Ma
08:00 - 17:30
Di
08:00 - 17:30
Wo
08:00 - 17:30
Do
08:00 - 17:30
Vr
08:00 - 17:30
Za
08:00 - 18:00
Zo
08:00 - 18:00

Nieuwsgierig naar het menu? Klik op de button!

Menu

Bekijk het menu

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea en borrel.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s en de warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch, eerlijk, vers bereid en afgestemd op het seizoen. Met veel succes voeren we ook een aantal Anne&Max producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’.

Vacatures voor Groningen

 

Bekijk

 

Wil jij komen werken bij de gezelligste huiskamer in de stad? Leren over koffie, een top bediener worden of een super snelle sandwichchef?