Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Haarlem

Anne&Max aan de Grote Markt in Haarlem is een mooie en grote vestiging. Op het terras aan de markt geniet je in de zon met een haver cappuccino van de voorbijkomende mensen. Binnen lees je rustig de krant aan de leestafel of neem je koffiebonen voor thuis mee uit onze verkoopkast.

Bezorgen

Bezorgen door:


Reserveren Afhalen

Adres

Grote Markt 5
2011 RC Haarlem
023 3031018
E-mail

Wil je een reservering maken voor meer dan 6 personen? Neem dan telefonisch of per email contact op met onze vestiging!

Openingstijden

Ma
08:00 - 18:00
Di
08:00 - 18:00
Wo
08:00 - 18:00
Do
08:00 - 18:00
Vr
08:00 - 18:00
Za
08:00 - 18:00
Zo
08:00 - 18:00

Nieuwsgierig naar het menu? Klik op de button!

Bekijk het menu

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea en borrel.

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s. De warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk bio, eerlijk, vers bereidt en afgestemd op het seizoen. 

 

Neem de producten van Anne&Max ook mee naar huis. In onze verkoopkast vind je producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes, chocolade en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’. Maar ook verschillende koffie zetmethoden en andere producten met een bijzonder verhaal.

Vacatures voor Haarlem

Klik hier

Wil jij komen werken bij de gezelligste huiskamer in de stad? Leren over koffie, een top bediener worden of een super snelle sandwichchef?