Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Tilburg

Anne&Max zit in het winkelgebied rondom de Emmapassage, het Hendrikhof en de Frederikstraat. In dit gebied kun je straks fantastisch wonen, winkelen en de allerlekkerste koffies drinken. Je kan bij ons elke dag terecht voor ontbijt, koffie&thee, lunch, High tea, borrel en to go. 

Adres

Frederikstraat 284
5038 AZ Tilburg
06 330 573 76
E-mail

Wil je een reservering maken voor meer dan 6 personen? Neem dan telefonisch of per email contact op met onze vestiging!

Openingstijden

Ma
09:00 - 18:00
Di
09:00 - 18:00
Wo
09:00 - 18:00
Do
09:00 - 18:00
Vr
09:00 - 18:00
Za
09:00 - 18:00
Zo
10:00 - 18:00

Nieuwsgierig naar het menu?

Klik hier

Sip and paint

12 april 19:30 uur

Ga onder professionele begeleiding aan de slag met houtskool. Laat je creativiteit de vrije loop, onder het genot van een drankje.

De kosten zijn €25,- per persoon, Inclusief materiaal, een treffend eindresultaat en een drankje.

Meld je aan

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea en borrel.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s en de warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch, eerlijk, vers bereid en afgestemd op het seizoen. Met veel succes voeren we ook een aantal Anne&Max producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’.

Vacatures voor Tilburg

Wij zijn altijd op zoek naar baristi, bediening, sandwichchefs, afwassers en alles wat hier tussenin zit.

Bekijk