Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Contact

Anne&Max 

Zijlweg Zijweg 2
2015 BK Haarlem
max@annemax.nl

Kom erbij!

Werken bij Anne&Max is zeer afwisselend. Van sandwichchef tot barista, van bediening tot bedrijfsleider; er zijn vele kansen. Kijk bij jouw vestiging in de buurt voor de openstaande vacatures.

Vacatures

Franchise

Geïnteresseerd in het franchisen binnen de daghoreca? Wij zijn hard aan het groeien en zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gastvrije ondernemers.

Meer info

Unieke ondernemerskans in Leeuwarden

Voor de eerste Anne&Max in Friesland zijn wij op zoek naar een enthousiaste ondernemer die het avontuur met ons wilt aangaan in Leeuwarden. 

Locatie
Op de hoek van het Naauw en Groentemarkt staat een uniek hoekpand, welke zich uitstekend leent voor Anne&Max. De vestiging ligt middenin het centrum van Leeuwarden en heeft uitzicht op de prachtige grachten. Omringd door ambachtelijke winkels en speciaalzaken op het Naauw. Vlakbij vind je diverse aanmeerpunten voor je bootje. Perfect voor een picknick op het water.

Interesse?
Zie jij het voor je om Anne&Max Leeuwarden tot een groot succes te maken of heb heb je vragen over deze unieke kans? Stuur dan een mail naar onze franchisebegeleidster.