Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Deel mee in de impactvolle groei

Wij werken naar een planeetaardige toekomst: met respect voor mens en natuur. Door natuur-inclusief, eerlijk, verpakkingsvrij en betrokken te zijn, vertellen wij onze gasten over onze prachtige producten en doelen. Wij willen onze gasten inspireren om met ons mee te gaan, naar een planeetaardige wereld; stap voor stap. 

 

Investeer in Anne&Max en help ons de volgende stap zetten naar internationale en impactvolle groei. Je deelt mee in de waardegroei en dividend van Anne&Max. Investeren kan al vanaf €250,- 

Meer informatie

Contact

Anne&Max 

Zijlweg Zijweg 2
2015 BK Haarlem
max@annemax.nl

Kom erbij!

Werken bij Anne&Max is zeer afwisselend. Van sandwichchef tot barista, van bediening tot bedrijfsleider; er zijn vele kansen. Kijk bij jouw vestiging in de buurt voor de openstaande vacatures.

Vacatures

Franchise

Geïnteresseerd in het franchisen binnen de daghoreca? Wij zijn hard aan het groeien en zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gastvrije ondernemers.

Meer info

Boxen bij collega's thuis

Anne&Max levert lekkere en voedzame boxen voor de vergadering of VrijMiBo bij al jouw collega’s thuis op elk gewenst adres.

Bezorging op elk gewenst adres
Wij bezorgen altijd in de plaatsen waar een Anne&Max vestiging zit. Bezorging hier buiten? Geen probleem! Wij bezorgen op elk gewenst adres in Nederland. Wij hanteren een minimale order van een totaal van 25 adressen.

Bestellen?
Stuur een e-mail naar: anne@annemax.nl en wij helpen jou graag verder.

Vraag of bijzondere wensen?
Bepaalde wensen voor een box of een bijzondere gelegenheid? Wij gaan graag met jou op zoek naar de juiste samenstelling voor in de box. Stuur ons een e-mail anne@annemax.nl