Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Den Haag Fred

Anne&Max wilt de bewoners en bezoekers van het Statenkwartier van een stukje huiskamergevoel voorzien.
Op de Frederik Hendriklaan nummer 166 zit de Anne&Max vestiging. Anne&Max is een fresh food en coffee café waar je elke dag welkom bent voor ontbijt, koffie, lunch, high tea en borrel. Loop een stukje door het statige statenkwartier en strijk daarna neer voor een goed glas wijn op het terras

Bezorgen

Bezorgen door:
Reserveren Afhalen

Adres

Frederik Hendriklaan 166
2582 BK Den Haag
070 206 02 00
E-mail

WE ZIJN WEER HELEMAAL OPEN

Sinds 5 juni mogen we jullie weer binnen en buiten op ons terras verwelkomen. Wees zeker van een fijne plek door deze online bij ons te reserveren. Langslopen mag natuurlijk ook altijd!

Daarnaast blijven we ook de gehele dag open voor afhalen en bezorgen van je favoriete gerechten en boxen.

Openingstijden

Ma
08:00 - 18:00
Di
08:00 - 18:00
Wo
08:00 - 18:00
Do
08:00 - 18:00
Vr
08:00 - 18:00
Za
08:00 - 18:00
Zo
09:00 - 18:00

Nieuwsgierig naar het menu? Klik op de button!

Bekijk het menu

Voor de echte thuisbarista

Koffie Thuis

 

Het boek Koffie Thuis gaat over koffie én wat je erbij eet. Over de keuze voor bonen, de keuze voor een zetmethode, en al de dingen die je moet weten om ook thuis heerlijke koffie te drinken.
Boordevol koffiekennis, recepten en handige tips. Plus het recept van dé Anne&Max worteltaart

 

Bestel hier

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea, High wine en borrel.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s en de warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch, eerlijk, vers bereid en afgestemd op het seizoen. Met veel succes voeren we ook een aantal Anne&Max producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’.

Ruimte nodig?

 

Op de bovenverdieping van de Anne&Max vestiging aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag worden verschillende activiteiten georganiseerd. Denk aan: knutselmiddagen voor de allerkleinsten, bloemschikken en nog veel meer.

 

De ruimte kan ook worden afgehuurd voor vergaderingen, workshops, babyshowers en meer. Uiteraard kan Anne&Max de lunch en koffie/thee verzorgen. Voor verdere informatie: neem contact op met de vestiging!

Stuur een e-mail en vraag naar de mogelijkheden

Vacatures voor Den Haag Fred

 

Bekijk

 

Wil jij komen werken bij de gezelligste huiskamer in de stad? Leren over koffie, een top bediener worden of een super snelle sandwichchef?

Jouw huiskamer in de stad