Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Mededeling

Het Corona virus brengt ieder op veel manieren leed. Anne&Max heeft haar deuren moeten sluiten, dit is niets in vergelijking met wat sommige van jullie misschien op het moment moeten meemaken.

Wat doet Anne&Max

Wij willen onze ook missie online doorzetten; de huiskamer in de stad zijn. In onze webshop bieden wij producten voor thuis aan. Denk aan koffie, thee, Chai e.a. Wij zijn trots op onze producten en willen dit graag met jullie delen. Zodat nu thuis ook de Anne&Max de beleving kan worden ervaren.

Bezoek webshop

Den Haag Fred

Anne&Max wilt de bewoners en bezoekers van het Statenkwartier van een stukje huiskamergevoel voorzien.
Op de Frederik Hendriklaan nummer 166 zit onze vestiging. Anne&Max is een fresh food en coffee café waar je elke dag welkom bent voor ontbijt, koffie, lunch, high tea en borrel.

Adres

Frederik Hendriklaan 166
2582 BK Den Haag
070 206 02 00
E-mail

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di
Gesloten
Wo
Gesloten
Do
Gesloten
Vr
Gesloten
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Reserveer een high tea of high wine

Reserveer

Vacatures voor Den Haag Fred

Bekijk

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea, High wine en borrel.

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s en de warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch, eerlijk, vers bereid en afgestemd op het seizoen. Met veel succes voeren we ook een aantal Anne&Max producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’.

Ruimte nodig?

Op de bovenverdieping van de Anne&Max vestiging aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag worden verschillende activiteiten georganiseerd. Denk aan: knutselmiddagen voor de allerkleinsten, bloemschikken en nog veel meer.

 

De ruimte kan ook worden afgehuurd voor vergaderingen, workshops, babyshowers en meer. Uiteraard kan Anne&Max de lunch en koffie/thee verzorgen. Voor verdere informatie: neem contact op met de vestiging!

Stuur een e-mail en vraag naar de mogelijkheden

Jouw huiskamer in de stad