Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

De lange namiddag bij Anne&Max

Bij Anne&Max hebben wij alles in huis om de dag goed af te sluiten

Door Max

22/04/2022

Vier de namiddag

Wij zijn gek op lekker ontbijten, goede koffie, heerlijk lunchen en verse sapjes, maar houden ook van om na een lange dag hard werken (of winkelen) onderuit te zakken op een luie stoel en te genieten van allerlei hartige hapjes en een goed glas bubbbels of een ijskoud biertje! Ook in de late namiddag ben je bij ons aan het juiste adres.

High tea
Elke dag vanaf 15:00 serveren we bij Anne&Max High tea. Een zeer uitgebreide plank gevuld met huisgemaakte hartige- en zoete lekkernijen en natuurlijk zoveel thee als je op kan. Ideaal om weer eens bij te praten of iets bijzonders te vieren. De High tea is ook vega of vegan mogelijk. In de zomermaanden wissel je je thee in voor verkoelende ijsthee.

Reserveer een plekje via de vestigingspagina via Formitable of bel naar de vestiging. High (iced) tea: 22.5 p.p (vanaf twee personen)

Borrel
Voor bij de borrel hebben wij heerlijke wijnen, fijne bubbels en verschillende koude biertjes fles en in blik en bij sommige vestigingen van de tap. Vang de laatste zonnestralen op het terras en geniet van de uitgebreide borrelplank voor twee met goed glas bio prosecco.

Borrelplank voor twee 15.25 p.p. (vanaf twee personen)

Pluk samen de laatste zonnestralen uit de lucht

Ambachtelijke bieren
Bierbrouwen is misschien wel net zo mooi als koffiebranden. Daarom hebben we bij Anne&Max een aantal mooie ambachtelijke bieren. Naast de bieren van de menukaart hebben we in elke vestiging ook buurtbieren op het krijtbord staan. 

Planeetaardige keuze
Op de zomermenukaart vind je ook het Cool Earth Lager biertje van Lowlander. Dit biertje is helemaal vegan, glutenvrij en laag in alcohol. Dit is nog niet alles, want voor iedere Cool Earth Lager die jij drinkt, plant Lowlander een zeegrasplantje in het Waddengebied. Zeegras is wel 35x effectiever om CO2 op te slaan dan het tropisch regenwoud. Proost!

Meer verhalen