Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Mededeling

Het Corona virus brengt ieder op veel manieren leed. Anne&Max heeft haar deuren moeten sluiten, dit is niets in vergelijking met wat sommige van jullie misschien op het moment moeten meemaken.

Wat doet Anne&Max

Wij willen onze ook missie online doorzetten; de huiskamer in de stad zijn. In onze webshop bieden wij producten voor thuis aan. Denk aan koffie, thee, Chai e.a. Wij zijn trots op onze producten en willen dit graag met jullie delen. Zodat nu thuis ook de Anne&Max de beleving kan worden ervaren.

Bezoek webshop

De namiddag bij Anne&Max

Anne en Max zijn gek op lekker ontbijten, goede koffie, heerlijk lunchen en verse sapjes. Maar Anne en Max houden er ook van om na een lange dag hard werken (of winkelen) onderuit te zakken op een luie stoel en te genieten van allerlei hartige hapjes en een goed glas wijn of prosecco! Daarom ben je ook in de late namiddag bij ons aan het juiste adres.

Door Anne

14/04/2019

High tea
Elke dag vanaf 15:00 serveren we bij Anne&Max High tea. Een zeer uitgebreide High tea met veel huisgemaakte hartige- en zoete lekkernijen en natuurlijk zoveel thee als je op kan. Ideaal om weer eens bij te praten of iets bijzonders te vieren.

Borrel
Naast de High tea hebben we ook een bijzondere borrelplank, boordevol huisgemaakte hartige hapjes, charcuterie en kazen.

Pluk samen de laatste zonnestralen uit de lucht

Ambachtelijke bieren
Bierbrouwen is misschien wel net zo mooi als koffiebranden! Daarom hebben we bij Anne&Max een aantal mooie ambachtelijke bieren. Naast de bieren van de menukaart hebben we in elke vestiging ook buurtbieren op het krijtbord staan.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad