Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

De lange namiddag bij Anne&Max

Bij Anne&Max hebben wij alles in huis om de dag goed af te sluiten

Door Anne

19/07/2021

Vier de namiddag

Wij zijn gek op lekker ontbijten, goede koffie, heerlijk lunchen en verse sapjes, maar houden ook van om na een lange dag hard werken (of winkelen) onderuit te zakken op een luie stoel en te genieten van allerlei hartige hapjes en een goed glas bubbbels of een ijskoud biertje! Ook in de late namiddag ben je bij ons aan het juiste adres.

High tea
Elke dag vanaf 15:00 serveren we bij Anne&Max High tea. Een zeer uitgebreide plank gevuld met huisgemaakte hartige- en zoete lekkernijen en natuurlijk zoveel thee als je op kan. Ideaal om weer eens bij te praten of iets bijzonders te vieren. De High tea is ook vega of vegan mogelijk. Reserveer een plekje via de vestigingspagina via Formitable of bel naar de vestiging.

High tea: 21.5 p.p (vanaf twee personen)

Borrel
Voor bij de borrel hebben wij heerlijke wijnen, fijne bubbels en verschillende koude biertjes op fles en bij sommige vestigingen van de tap. Vang de laatste zonnestralen op het terras en geniet van de uitgebreide borrelplank voor twee met goed glas bio prosecco.

Borrelplank voor twee 14.75 p.p. (vanaf twee personen)
Glas bio prosecco 5

Pluk samen de laatste zonnestralen uit de lucht

Ambachtelijke bieren
Bierbrouwen is misschien wel net zo mooi als koffiebranden. Daarom hebben we bij Anne&Max een aantal mooie ambachtelijke bieren. Naast de bieren van de menukaart hebben we in elke vestiging ook buurtbieren op het krijtbord staan.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad