Mijn Anne&Max spaarsysteem

Wij willen iets teruggeven aan de gasten die Anne&Max altijd weten te vinden voor onze met liefde bereidde koffies, lunches tijdens het werk of gezellige borrels om het weekend in te luiden. Eigenlijk iedereen die bij ons zijn geluksmomentje vindt. Daarvoor is er nu Mijn Anne&Max.

Door Anne

06/09/2023

Wie houdt er nou niet van goede koffie en lekkere bio producten op een spontaan moment cadeau krijgen? Wij willen iets teruggeven aan de gasten die Anne&Max altijd weten te vinden voor onze met liefde bereidde koffies, lunches tijdens het werk of gezellige borrels om het weekend in te luiden. Eigenlijk iedereen die bij ons zijn geluksmomentje vindt. Daarvoor is er nu Mijn Anne&Max.

 

Max, er is iets nieuw aan mij. Kun je het zien? Anne

 

Elke euro die je besteed in een van onze huiskamers of bij afhaalbestellingen is weer een punt op jouw digitale spaarpas. Je verzilvert die punten in de Mijn Anne&Max spaaromgeving onder andere voor je favoriete koffie cadeau, een stukje taart en korting op een zak Anne&Max espressobonen voor thuis. Daarnaast verrassen we je met leuke extra’s, zoals 50 punten cadeau op jouw verjaardag (om jezelf te trakteren op een taartje) en de mogelijkheid om een pre-order te plaatsen bij nieuwe producten in de webshop. En we houden je op de hoogte van de nieuwe menukaart en leuke acties!

Meer dan een glimlach

In onze huiskamers creëren we kleine momenten van onbezorgd geluk voor onze gasten terwijl wij goed zorgen voor alles wat dat geluk mogelijk maakt. Jij kunt dit ook doen met jouw gespaarde punten door je beloningen te doneren aan het goede doel. Wij verdelen jouw bijdrage over One Tree Planted,  Women INC en Stichting het Vergeten Kind.

Zo werkt het sparen met Mijn Anne&Max

Het toevoegen van jouw digitale spaarpas aan je wallet is zo gepiept. Hiervoor hoef je alleen eenmalig Mijn Anne&Max te installeren via de onderstaande knop. Log in met je mobiel en volg de instructies om je spaarpas toe te voegen aan je startscherm en/of wallet. Was je al trouwe spaarder via Piggy? Dan blijven jouw gespaarde punten gewoon staan als je inlogt op de nieuwe spaaromgeving.

 

Start met Mijn Anne&Max

 

A voilà! Nu heb je jouw spaarpas altijd bij de hand om in een van onze huiskamers voor jouw favoriete dranken en taartjes te sparen. Heb je toch liever een fysieke spaarpas? Vraag dan om een keytag bij een Anne of Max in jouw vestiging.

Anne, zullen we op date? Max

Je kunt jouw punten al inleveren voor een leuke beloning zonder dat je daadwerkelijk hebt gespaard. Geniet van een first date en krijg gelijk 50 punten cadeau. Max trakteert! Bij de eerstvolgende vijftig punten die je spaart kun je jezelf (of je beste vriendin) al belonen met een lekker kopje koffie of een verse thee.

Meer verhalen