Nieuw: Vegan croissant

Bij Anne&Max geniet je nu van een vegan croissant. Met deze heerlijke lekkernij begin je jouw dag vol energie en op een planeetaardige manier!

Door Max

18/07/2023

Anne, met jou wil ik wel een croissantje delen. Max

Bij Anne&Max geniet je nu van een vegan croissant. Met deze heerlijke lekkernij begin je jouw dag vol energie en op een planeetaardige manier!
Onze vegan croissant is niet alleen een duurzamere keuze, maar ook ontzettend lekker. Gemaakt met hoogwaardige, 100% plantaardige ingrediënten, biedt het dezelfde heerlijke smaak en luchtige textuur waar de croissant om bekend staat. Neem een hap en geniet van de rijke, volle smaak zonder dat er een enkel dier bij betrokken is!

Je kunt onze vegan croissant bestellen in een van de gezellige Anne&Max huiskamers, waar je ontspannen wakker kunt worden in de warme en gastvrije sfeer. Of bestel de croissant om mee te nemen.

Waarom vegan? Bij Anne&Max geloven we dat we allemaal ons steentje kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld. Met de groeiende bewustwording over onze impact op het milieu, hebben we ervoor gekozen ons plantaardige aanbod te vergroten en een positief verschil te maken voor onze planeet.

Dus, de volgende keer dat je onze Anne&Max huiskamers binnenstapt of een heerlijke wandeling maakt met een vegan croissant in je hand, weet dan dat je niet alleen geniet van een smakelijke traktatie, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Laten we samen de weg naar een planeetaardige toekomst bewandelen, één vegan croissant per keer!

Zodat alles wat goed voelt, ook goed smaakt

Wie houdt niet van dat ene koffietentje op de hoek met die leuke medewerkers, goede koffie en lekkere bio producten; een soort van huiskamer. Vanaf het moment dat wij onze deuren openden in 2005 in Haarlem is Anne&Max een huiskamer waar je op elk moment van de dag welkom bent. 

Elke keuze die wij maken doen wij aan de hand van onze waarden: open, eerlijk, zorgzaam, betrokken en respectvol. Als iets hier niet aan voldoet… doen we het niet.  Daarom hebben wij veelal bio, biodynamische, fairtrade, direct trade of gewoon hele goede eerlijke producten met een bijzonder verhaal en werken we direct en indirect met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bekijk ons menu voor een overzicht van ons planeetaardige assortiment.

Meer verhalen