Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Lunchen in Alkmaar

Wat te doen in Alkmaar?

Zeg je Alkmaar, dan zeg je de kaasmarkt. Elke vrijdagmorgen rond 10.00 tussen april en september. Maar ben je al bekend met Anne&Max? 

Bij Anne&Max Alkmaar kan je elke dag terecht voor een voedzame lunch. Op de koude dagen zit je gezellig binnen in de vestiging of in de boot. Als de zon zich laat zien, is er een groot terras vol in de zon. 

De boot of zoals wij hem noemen: de bloemenschuit is uniek. Lunch aan het water of huur hem af voor een verjaardag of babyshower. 

Bloemenschuit Alkmaar

join the club

Wij hebben drie heerlijke clubs op onze lunchkaart staan. Voor ieder wat wils; de klassieker: de super club met crispy bacon en boerenscharrelkip, de yacht club met zalm en frisse roomkaas. Maar toch wel de favoriet van Anne; De very vegan club, helemaal vegan en super lekker!

It’s a cracker

Een grote ronde knapperige lunchcracker boordevol pitten en zaden. Er zijn twee verschillende smaken. Eén is belegd met warmgerookte zalm, frisse doperwtenspread, rucola, ingemaakte paprika en cherrytomaatjes. De andere cracker genaamd Groentetuin is belegd met geroosterde pompoen, biet, muhammara, en radicchio. Een heerlijke vegan optie. 

Wist je dat deze menukaart helemaal avocadovrij is? #planeetaardig

Onze menukaart

Benieuwd naar de rest van de menukaart?

Menu

Reserveren

Anne&Max Alkmaar is elke dag open van 8.30 tot 17.30.

Reserveer

Afhalen op tijd 

Druk, haast of stress?

Geen probleem! Plan vooruit en bestel jouw lunch alvast online. Selecteer de dag en de tijd dat het wilt komen ophalen en wij zorgen ervoor dat het klaar staat. Geen rij, geen stress en door…..

Afhalen