Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Alkmaar

Bij Anne&Max in Alkmaar kan je elke dag terecht voor een goed ontbijt, koffie, huisgemaakte taarten, gezonde lunch, uitgebreide High tea of een glas wijn op het terras of op de bloemenschuit. De bloemenschuit is ook te huren voor babyshowers, verjaardagen etc.

Bezorgen

Bezorgen door:Reserveren Afhalen

Adres

Kraanbuurt 3
1811 BK  Alkmaar
072 520 58 68
E-mail
Bekijk 360° view

We nemen in het weekend alleen reserveringen aan voor meer dan 6 personen. Neem telefonisch of per email contact op met onze vestiging! Heb je zin om samen te komen lunchen? Loop gezellig langs.

Openingstijden

Ma
08:30 - 17:00
Di
08:30 - 17:00
Wo
08:30 - 17:00
Do
08:30 - 17:00
Vr
08:30 - 17:00
Za
08:30 - 17:30
Zo
08:30 - 17:30

Nieuwsgierig naar het menu? Klik op de button!

Bekijk het menu

Jouw feestje in de bloemenschuit?

In het water bij Anne&Max Alkmaar ligt de bloemenschuit. De perfecte locatie voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, vergadering of babyshower.

 

Mail naar de vestiging voor alle mogelijkheden of of bel naar 072 520 58 68.

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea en borrel.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s. De warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk bio, eerlijk, vers bereidt en afgestemd op het seizoen. 

 

Neem de producten van Anne&Max ook mee naar huis. In onze verkoopkast vind je producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes, chocolade en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’. Maar ook verschillende koffie zetmethoden en andere producten met een bijzonder verhaal.

Vacatures voor Alkmaar

 

Bekijk

 

Wil jij komen werken bij de gezelligste huiskamer in de stad? Leren over koffie, een top bediener worden of een super snelle sandwichchef?