Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Hoera, een nieuwe Anne&Max in Nijmegen!

Welkom in jouw favoriete huiskamer waar je elke dag begint met de allerlekkerste koffie. En vanaf half november ook in onze gloednieuwe Anne&Max in Nijmegen.

Door Anne

25/09/2023

De verbouwing van onze nieuwe Anne&Max in Nijmegen is van start gegaan. De locatie van de oude Yoghurt Barn aan de Lange Hezelstraat wordt omgetoverd naar een splinternieuwe huiskamer. Vanaf half november verwelkomen we je graag met de geur van zoete broodjes en koffiebonen in ons pand. 

De huiskamer van iedereen 

Onze huiskamers vind je in de grote steden van Nederland met gastvrije Anne’s en Max-en. We zijn voor iedereen de plek waar jij thuiskomt. Of dat nu langs de sfeervolle grachten van Utrecht is of straks in het knusse Nijmegen. Onze locaties zitten altijd centraal gelegen, zodat je ook onderweg bij ons kunt stoppen voor een droomcroissant als lunch of een koffie to-go. Wanneer zien we jou bij Anne&Max Nijmegen?  

 

Max, dat begint ergens op te lijken. Anne 

 

We staan te springen om, samen met franchise-ondernemers Marcel en Femke Herfkens, onze nieuwe vestiging in november officieel te openen. In de oudste stad van Nederland kun je je gemakkelijk een heel weekend lang vermaken. Kom thuis in de sfeervolle stad over de Waalbrug. Begin je dag sprankelend bij Anne&Max met de allerlekkerste koffie en wat lekkers, of plof gezellig bij ons neer voor een uitgebreide high tea. Word daarna verliefd tijdens een wandeling in het Valkhof, winkel er op los in de Lange Hezelstraat en ontdek de geschiedenis van Nijmegen in museum de Bastei. 

Anne&Max vind je wederom in een authentiek pand met een mooie, lichtgroene gevel en grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Op het terras kleur je in de zomer bij onder het genot van een icedcappuccino. In de koude maanden plof je binnen neer op de grote bank om op te warmen met een kruidige chocolade chai. 

 

Anne&Max Nijmegen binnen

De Anne&Max franchiseformule 

Wij zijn al de huiskamer in jouw stad sinds je het melkschuim nog op cappuccino’s schepte. Op elk moment van de dag voel je je thuis bij ons. In de gezellige hoekjes met loungestoelen klets je bij met je vriendinnen, aan de leestafel klap je jouw laptop open en aan de bar proost je alvast op het weekend (ook als het pas woensdag is). Samen maken we de kleine geluksmomentjes.  

De Anne&Max beleving zit in alles wat we doen; van een seizoengeoriënteerde menukaart en de inrichting, tot een uniek gedichtje op onze servetten. Samen met onze franchise-ondernemers willen we ons onderscheiden van de rest door ‘planeetaardig’ te zijn. Onze planeetaardige producten zijn zowel goed voor de planeet als voor jou; eerlijk, veelal bio en gemaakt zonder onnodige toevoegingen. Zo kun jij onbezorgd genieten. 

Ben jij enthousiast over onze missie en heb jij interesse om een franchise Anne&Max huiskamer te starten? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste ondernemers. Op onze pagina vertellen we je er graag meer over. 

Word Anne&Max franchise-ondernemer

Meer verhalen