Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Rotterdam Korte Hoog

Kom na uitgebreid winkelen in Rotterdam even op adem bij Anne&Max. Wij zitten om de hoek van de koopgoot. De vestiging is ruim opgezet met een vide die perfect is voor een beetje privacy als je nog laptop moet openklappen of strijk neer voor de hoge ramen en zie het winkelend publiek aan je voorbij gaan.

Bezorgen

Bezorgen door:


Reserveren Afhalen

Adres

Korte Hoogstraat 20
3011 GL Rotterdam
010 302 19 29
E-mail

Wil je een reservering maken voor meer dan 6 personen? Neem dan telefonisch of per email contact op met onze vestiging!

kvk: 69291241

Openingstijden

Ma
08:30 - 17:30
Di
08:30 - 17:30
Wo
Gesloten
Do
08:30 - 17:30
Vr
08:30 - 18:00
Za
08:30 - 18:00
Zo
09:00 - 18:00

Nieuwsgierig naar het menu? Klik op de button!

Bekijk het menu

Voor de echte thuisbarista

Koffie Thuis

 

Het boek Koffie Thuis gaat over koffie én wat je erbij eet. Over de keuze voor bonen, de keuze voor een zetmethode, en al de dingen die je moet weten om ook thuis heerlijke koffie te drinken.
Boordevol koffiekennis, recepten en handige tips. Plus het recept van dé Anne&Max worteltaart

 

Bestel hier

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea en borrel.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s. De warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk bio, eerlijk, vers bereidt en afgestemd op het seizoen. 

 

Neem de producten van Anne&Max ook mee naar huis. In onze verkoopkast vind je producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes, chocolade en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’. Maar ook verschillende koffie zetmethoden en andere producten met een bijzonder verhaal.

Vacatures voor Rotterdam Korte Hoog

 

Bekijk

 

Wil jij komen werken bij de gezelligste huiskamer in de stad? Leren over koffie, een top bediener worden of een super snelle sandwichchef?