Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Breda

Anne&Max Breda is dagelijks open voor ontbijt, lunch, high tea en borrel. Wij zijn de huiskamer van de stad. We hebben een open haard met een bank, een stamtafel, gezellige zitjes en een zonnige binnentuin. Bij ons kan je ook afhalen en ook bezorgen wij jouw voedzame lunch tot aan de deur.

Bezorgen

Bezorgen door:


Reserveren Afhalen

Adres

Wilhelminastraat 17
4818SB Breda
076 205 05 93
E-mail

WE ZIJN WEER HELEMAAL OPEN

Sinds 5 juni mogen we jullie weer binnen en buiten op ons terras verwelkomen. Loop gezellig bij ons langs voor een mooie plek.

Daarnaast blijven we de gehele dag open voor afhalen en bezorgen van je favoriete gerechten en boxen.

Openingstijden

Ma
09:00 - 18:00
Di
09:00 - 18:00
Wo
09:00 - 18:00
Do
09:00 - 18:00
Vr
09:00 - 18:00
Za
09:00 - 18:00
Zo
09:00 - 18:00

Nieuwsgierig naar het menu? Klik op de button!

Bekijk het menu

Voor de echte thuisbarista

Koffie Thuis

 

Het boek Koffie Thuis gaat over koffie én wat je erbij eet. Over de keuze voor bonen, de keuze voor een zetmethode, en al de dingen die je moet weten om ook thuis heerlijke koffie te drinken.
Boordevol koffiekennis, recepten en handige tips. Plus het recept van dé Anne&Max worteltaart

 

Bestel hier

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea, High wine en borrel.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s en de warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch, eerlijk, vers bereid en afgestemd op het seizoen. Met veel succes voeren we ook een aantal Anne&Max producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’.

Vacatures voor Breda

 

Bekijk

 

Wil jij komen werken bij de gezelligste huiskamer in de stad? Leren over koffie, een top bediener worden of een super snelle sandwichchef?

Jouw huiskamer in de stad