Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Breda

Anne&Max Breda is dagelijks open voor jouw geluksmomentje. Wij zijn de huiskamer van de stad. Nestel je voor de open haard, sla je laptop open aan de stamtafel en sluit je dag af in de zonnige binnentuin.

Adres

Wilhelminastraat 17
4818SB Breda
076 205 05 93
E-mail

Loop elke dag binnen voor ontbijt, lunch, High tea of een borrel. Reserveren is alleen nodig bij een High tea (vanaf 15.00 uur) of met een groep groter dan 6 personen. Neem daarvoor telefonisch of per email contact op met onze vestiging!

Openingstijden

Ma
08:00 - 17:00
Di
08:00 - 17:00
Wo
08:00 - 17:00
Do
08:00 - 17:00
Vr
08:00 - 17:00
Za
08:00 - 17:00
Zo
08:00 - 17:00

Nieuwsgierig naar het menu? Klik op de button!

Bekijk het menu

De box is gevuld met ambachtelijke broodjes met muhammara, zalm -en eisalade, echte Franse croissants, scones met clotted cream en bloedsinaasappelcurd, kerstbrood, worteltaart, bessen baobab shake en een klein flesje bubbels. 24.5 p.p.

 

Voor de mini Anne’s en Maxjes hebben wij een speciale feestdagen kidsbox. Deze box is gevuld met een echte Franse croissant, een scone met clotted cream en fruitcompote en een energieshake van mango, banaan en sinaasappel. 12,5 per mini

 

De box is te bestellen op 1e en 2e Kerstdag. 

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea en borrel.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s. De warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk bio, eerlijk, vers bereidt en afgestemd op het seizoen. 

 

Neem de producten van Anne&Max ook mee naar huis. In onze verkoopkast vind je producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes, chocolade en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’. Maar ook verschillende koffie zetmethoden en andere producten met een bijzonder verhaal.

Vacatures voor Breda

 

Bekijk

 

Wil jij komen werken bij de gezelligste huiskamer in de stad? Leren over koffie, een top bediener worden of een super snelle sandwichchef?