Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Utrecht SYP

Anne&Max is gevestigd op de begane grond van de moderne woontoren: SYP.  Het ligt vlakbij het station en Jaarbeursplein. Je bent elke dag welkom voor ontbijt, koffie, zoet, lunch, High tea en borrel.

Adres

Van Sijpesteijnkade 561
3521 AH Utrecht
06 23 80 58 58
E-mail

Dit filiaal is tijdelijk gesloten, omdat we gaan verhuizen naar een nader te bepalen locatie. We ontvangen je graag in één van onze andere huiskamers voor jouw dagelijkse koffiegeluk of een uitgebreide lunch!

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di
Gesloten
Wo
Gesloten
Do
Gesloten
Vr
Gesloten
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Nieuwsgierig naar het menu? Klik op de button!

Menu

HIGH TEA

 

De namiddag is Anne’s favoriete moment: samen genieten van een uitgebreide High tea en urenlang kletsen… Was het maar elke dag zo’n feest! Van 11.00 tot 14.00 uur serveren we bij Anne&Max een proeverij met verse soepjes, zoetigheden en natuurlijk met zoveel thee als je op kunt! De High tea kan ook volledig vegan (net zo groot en net zo lekker). 

 

25,5 p.p. vanaf 2 personen

 

SAMEN ZOET

 

Een plankje met de lekkerste zoetigheden; scones, taart, koek en chocolade! Met keuze uit een espresso, cappuccino, caffè latte of kopje thee. De Samen Zoet proeverij kan ook vegan.

 

12,0 p.p. vanaf 2 personen

Vergaderen vlakbij Utrecht Centraal

 

Wij hebben op de 1e etage twee mooie vergaderruimtes. De ruimtes beschikken over een beeldscherm, snelle WiFi en uiteraard de allerlekkerste koffie. Meer info
Mail

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea en borrel.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s en de warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch, eerlijk, vers bereid en afgestemd op het seizoen. Met veel succes voeren we ook een aantal Anne&Max producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’.

Vacatures voor Utrecht Syp

 

Bekijk