Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Franchise

Anne&Max is dé plek waar je voor de lekkerste koffie, ontbijtjes en lunch terecht kan. In een ongedwongen sfeer rustig de krant lezen of even met wat vrienden bijkletsen: Anne&Max is de huiskamer in de stad, waar je je elk moment van de dag thuis voelt!

Geïnteresseerd in het franchisen binnen de daghoreca? In de volgende steden zijn er voor Anne&Max ook volop mogelijkheden: Amsterdam, Apeldoorn, Delft en Rotterdam.

Anne&Max beleving

Anne&Max is de huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een lekker boek of de krant. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag en de kleuren geven een warm gevoel.

Met de Anne&Max beleving onderscheiden we ons van andere concepten. De beleving is niet in één zin samen te vatten. De Anne&Max beleving vind je terug in alles wat we doen, van onze menukaart, de inrichting, een bericht op Instagram tot de keuze voor een servet.

Missie

Anne&Max wil een huiskamer in de stad zijn

Het is onze oprechte missie om een huiskamer in de stad te zijn voor onze gasten. Een plek waar zij elke dag, op hun manier en tijdstip, thuis voelen.

We willen kleine momenten van geluk creëren voor onze gasten door ze te herkennen, te erkennen en ze steeds te verassen met buitengewone gastvrijheid en kwaliteit.

Wij willen ervoor zorgen dat onze gasten altijd tevreden, vrolijker, enthousiaster en energieker de deur uitgaan dan dat zij binnenkwamen.

Producten

Bij Anne&Max hebben we niets te verbergen. Alle producten worden onder het oog van de gasten bereid. De getrainde baristi schenken vol aandacht cappuccino’s, de warme croissants komen net uit de oven terwijl er een grote Super Club wordt bereid.

Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch en/of fairtrade, vers bereid en afgestemd op het seizoen. We werken nauw samen met lokale bedrijven die met oog voor de maatschappij ambachtelijke en (meestal) biologische producten produceren. Een aantal producten wordt naar wens van Anne&Max speciaal voor ons bereid. Zo branden de mannen van Keen Coffee  de beste biologische Arabica koffiebonen voor Anne&Max en bakt BroodCompany prachtige biologische broden naar recept van Anne&Max.

Merk

De communicatie van Anne&Max draagt sterk bij aan onze beleving. Via advertenties, website, social media, en de krijtborden praten Anne en Max met elkaar. Ook wordt het merk ondersteund met eigen producten zoals onze koffie’s, theeën en servies zoals mokken.

Deze consequent doorgevoerde communicatiestijl benadrukt ons onderscheidend vermogen en leidt tot groot enthousiasme bij onze gasten.

Maatschappij & locatie

Anne&Max wil onderdeel zijn van de (lokale) maatschappij en waar kan bijdragen. Daarom werken we zoveel mogelijk met biologische en fairtrade producten en hebben we veel producten die bijdragen aan goede doelen waaronder Earth Water.

Anne&Max vestigt zich in de grotere steden in Nederland met een diversiteit aan doelgroepen. Een drukke winkelstraat, een hogeschool of een universiteit en de aanwezigheid van zakelijke dienstverlening in en om het stadscentrum zijn essentieel. De locatie van Anne&Max moet makkelijk bereikbaar zijn, zowel te voet als per fiets. Zo kunnen onze gasten ook onderweg naar hun werk of school bij ons stoppen voor een ontbijt of een koffie to-go. Het liefst vestigen we ons in hoekpanden met grote ramen en met een oppervlakte tussen de 150m2 en 250m2. Een terras is natuurlijk ideaal om ook in zomer te kunnen genieten van ontbijt of een iced-cappuccino in de zon. We baseren onze keuze voor een pand onder andere op een vestigingsplaatsonderzoek. 

Gasten

Anne&Max richt zich op een brede groep consumenten om alle kernmomenten van de dag te benutten. De groepen hebben met elkaar gelijk dat zij van goede koffie en eerlijke, gezonde producten houden en op zoek zijn naar een moment van rust op hun dag. Zij voelen zich thuis binnen de belevingswereld van Anne&Max.

Anne&Max communiceert veel met haar gasten, zowel instore als online. We werken actief met gastenloyaliteit- en responsprogramma’s. Het is ons doel om onze gasten zich elke dag thuis te laten voelen.

Anne’s en Max-en

Onze waarden en beleving komen alleen tot uiting door onze medewerkers; daarom trainen we de medewerkers intensief. Het is ons doel om de gasten elke dag met een oprechte glimlach te herkennen en vol enthousiasme te bedienen. We trainen en examineren de Anne’s en Max-en continu op de volgende gebieden:

  • Gastvrijheid en bedieningsvaardigheden
  • Barista
  • Sandwichchef
  • Keukenvaardigheden
  • Management trainingen

Alle trainingen zijn erop gericht om via uniforme werkwijzen constante kwaliteit en service te kunnen garanderen. De basis voor onze service is onze bedrijfscultuur. Door steeds te investeren in onze medewerkers door middel van opleidingen, inspiratie en beloning is er een betrokken en enthousiaste bedrijfscultuur ontstaan.

Franchise kansen

Anne&Max biedt ondernemers een bewezen concept met een sterke merknaam en uitstraling. Het concept is vastgelegd in heldere werkwijzen, trainingsmodules en recepten.

Anne&Max en ondernemerschap

Bij Anne&Max geloven we sterk in lokaal ondernemerschap. Het herkennen en erkennen van de gasten zijn namelijk de basiswaarden van ons bedrijf. Daarom is franchise een belangrijke pijler binnen de groeistrategie van Anne&Max. Wij geloven dat we door samen te werken met enthousiaste en gedreven ondernemers tot een nog beter resultaat komen.

Profiel franchisenemer

We willen samenwerken met enthousiaste en ervaren ondernemers die onze waarden delen. Ondernemers die zelfstandig een Anne&Max vestiging kunnen leiden waarbij gastvrijheid en kwaliteit voorop staan. Leidinggevende ervaring in de horeca of aanverwante sectoren is hierbij van essentieel belang.

Word franchisenemer

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de franchise-kansen bij Anne&Max. Vul dan het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Op dit moment zoeken we franchisenemers voor de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Apeldoorn
  • Delft
  • Rotterdam

Interesse?

Jouw huiskamer in de stad