Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Franchise

Anne&Max is dé plek waar je voor de lekkerste koffie, ontbijt en lunch terecht kunt. In een ongedwongen sfeer rustig de krant lezen of met vrienden bijkletsen: Anne&Max is de huiskamer in de stad, waar je je elk moment van de dag thuis voelt!

Geïnteresseerd in het franchisen binnen de daghoreca? In de volgende steden zijn er voor Anne&Max ook volop mogelijkheden: Amersfoort, Amsterdam, Delft, Leeuwarden, Rotterdam en Utrecht.

 

 

 

Franchise werving informatiebrochure

Exclusieve kans in het centrum van Utrecht!

Elke dag je eerst kopje koffie drinken recht onder de Dom?

Voor de Anne&Max Utrecht Domkwartier vestiging + de bovengelegen Bed&Breakfast zijn wij op zoek naar een enthousiaste horeca ondernemer.

De vestiging ligt midden in het centrum van Utrecht, vlak onder de Dom aan de Donkere Gaard. De vestiging is 140m2 met 64 zitplaatsen binnen en op dit moment met een klein terras  aan de voorkant met 8 zitplaatsen buiten. Het plan ligt klaar om aan de achterkant een serre te bouwen, waardoor er 50 zitplaatsen bij komen.  Dit plan zal onderdeel worden van de investering.

Vestiging + Bed&Breakfast!

De B&B heeft 4 kamers, allemaal met een eigen badkamer. Bij de overname zal er boven gestyled worden, wat in dezelfde lijn wordt als de Anne&Max huisstijl. Er is ook een mogelijkheid om boven te wonen in de 5e kamer. Dit is een compleet appartement met eigen badkamer en keuken. De B&B heeft een eigen ingang voor de gasten naast de Anne&Max.

Heb jij zin in een avontuur vol mooie koffies, prachtige producten en fantastische gastvrijheid? Vul dan het formulier in onderaan deze website.

Al jouw vragen over deze kans mag je sturen naar [email protected]

Anne&Max beleving

Anne&Max is de huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een lekker boek of de krant. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag en de kleuren geven een warm gevoel.

Met de Anne&Max beleving onderscheiden we ons van andere concepten. De beleving is niet in één zin samen te vatten. De Anne&Max beleving vind je terug in alles wat we doen, van onze menukaart, de inrichting, een bericht op Instagram tot de keuze voor een servet.

Missie

Anne&Max wil een huiskamer in de stad zijn

Het is onze oprechte missie om een huiskamer in de stad te zijn voor onze gasten. Een plek waar zij elke dag, op hun manier en tijdstip, thuis voelen.

We willen kleine momenten van geluk creëren voor onze gasten door ze te herkennen, te erkennen en ze steeds te verrassen met buitengewone gastvrijheid en kwaliteit.

Wij willen ervoor zorgen dat onze gasten altijd tevreden, vrolijker, enthousiaster en energieker de deur uitgaan dan dat zij binnenkwamen.

Producten

Bij Anne&Max hebben we niets te verbergen. Alle producten worden onder het oog van de gasten bereid. De getrainde baristi schenken vol aandacht cappuccino’s, de warme croissants komen net uit de oven terwijl er een grote super club wordt bereid.

Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch en/of fairtrade, vers bereid en afgestemd op het seizoen. We werken nauw samen met lokale bedrijven die met oog voor de maatschappij ambachtelijke en veelal biologische producten produceren. Een aantal producten wordt naar wens van Anne&Max speciaal voor ons bereid. Zo branden de mannen van Keen Coffee de beste biologische Arabica koffiebonen voor Anne&Max en bakt BroodCompany prachtige biologische broden naar recept van Anne&Max.

Merk

De communicatie van Anne&Max draagt sterk bij aan onze beleving. Via advertenties, website, social media en de krijtborden praten Anne en Max met elkaar. Ook wordt het merk ondersteund met eigen producten zoals onze koffie’s, theeën en servies zoals mokken.

Deze consequent doorgevoerde communicatiestijl benadrukt ons onderscheidend vermogen en leidt tot groot enthousiasme bij onze gasten.

Maatschappij & locatie

Anne&Max wil onderdeel zijn van de (lokale) maatschappij en waar kan bijdragen. Daarom werken we zoveel mogelijk met biologische en fairtrade producten en hebben we veel producten die bijdragen aan goede doelen waaronder Earth Water.

Anne&Max vestigt zich in de grote steden van Nederland met een diversiteit aan doelgroepen. Een drukke winkelstraat, de aanwezigheid van een hogeschool en zakelijke dienstverleningen, in en om het stadscentrum. De locatie moet makkelijk bereikbaar zijn, zowel te voet als per fiets. Zo kunnen onze gasten ook onderweg naar werk of school bij ons stoppen voor ontbijt of koffie to-go. Een echte ontmoetingsplek in de stad. Het liefst vestigen wij ons in een authentiek (hoek)pand met grote ramen voor veel natuurlijk licht. Een terras is ideaal om ook in de zomer te kunnen genieten van lunch of een iced-cappuccino in de zon.

Gasten

Anne&Max richt zich op een brede groep consumenten om alle kernmomenten van de dag te benutten. De groepen hebben met elkaar gemeen dat zij van goede koffie en eerlijke, gezonde producten houden en op zoek zijn naar een moment van rust op hun dag. Zij voelen zich thuis binnen de belevingswereld van Anne&Max.

Anne&Max communiceert veel met haar gasten, zowel instore als online. We werken actief met gastenloyaliteit- en responsprogramma’s. Het is ons doel om onze gasten zich elke dag thuis te laten voelen.

Anne’s en Max-en

Onze waarden en beleving komen alleen tot uiting door onze medewerkers; daarom trainen we hen intensief. Het is ons doel om de gasten elke dag met een oprechte glimlach te herkennen en vol enthousiasme te bedienen. We trainen en examineren de Anne’s en Max-en continu op de volgende gebieden:

 • Gastvrijheid en bedieningsvaardigheden
 • Barista
 • Sandwichchef
 • Keukenvaardigheden
 • Managementvaardigheden 

Alle trainingen zijn erop gericht om via uniforme werkwijzen constante kwaliteit en service te kunnen garanderen. De basis voor onze service is onze bedrijfscultuur. Door steeds te investeren in onze medewerkers door middel van opleidingen, inspiratie en beloning is er een betrokken en enthousiaste bedrijfscultuur ontstaan.

De Anne&Max franchisenemer

Anne&Max biedt ondernemers een bewezen concept met een sterke merknaam en uitstraling. Het concept is vastgelegd in heldere werkwijzen, trainingsmodules en receptenhandboeken.

Anne&Max en ondernemerschap

Bij Anne&Max geloven we sterk in lokaal ondernemerschap. Het onderscheidend vermogen van de franchisenemer ligt in het zien van de lokale kansen en hier de lokale marketing op aanpassen, het creëren van een positieve werksfeer en een leerzaam bedrijf bouwen waar talenten zich kunnen door ontwikkelen. Het herkennen en erkennen van de gasten. Door samen te werken met enthousiaste en gedreven franchisenemers geloven wij dat Anne&Max tot een nog beter resultaat komt. Daarom is franchise een belangrijke pijler binnen de groeistrategie van Anne&Max. 

Profiel franchisenemer

Een Anne&Max franchisenemer heeft relevante leidinggevende / ondernemers ervaring in de horeca of aanverwant. Het is een gastvrij persoon die kwaliteits- en presentatiegericht is. Iemand die open en eerlijke communicatie voorop stelt in het team en met de franchisegever, met gevoel voor sfeer en lokale betrokkenheid en communicatie.  

Word franchisenemer

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de franchise-kansen bij Anne&Max. Vul dan het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Op dit moment zoeken we franchisenemers voor de volgende steden:

 • Amersfoort
 • Amsterdam
 • Delft
 • Rotterdam
 • Utrecht

Interesse?








  Jouw huiskamer in de stad