Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Franchise

Anne&Max is dé plek waar je voor de lekkerste koffie, ontbijt en lunch terecht kunt. In een ongedwongen sfeer rustig de krant lezen of met vrienden bijkletsen: Anne&Max is de huiskamer in de stad, waar je je elk moment van de dag thuis voelt!

 

Geïnteresseerd in franchisen? In de volgende steden zijn er voor Anne&Max ook volop mogelijkheden: Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Leeuwarden en Utrecht.

Bijzondere kans in Den Haag

Pak je kans!

Het betreft prachtige hoeklocatie aan de Van Hoytemastraat nummer 53. Binnen is er ruimte voor 90 zitplaatsen. Rondom de hele voorgevel is er terras op het zuiden.

 

Franchise

Anne&Max is een franchiseorganisatie. Dat betekent dat in elke vestiging een lokaal betrokken ondernemer actief is op die locatie zijn eigen Anne&Max draait. Op die manier zorgen we voor een persoonlijke aanpak, lokale betrokkenheid en lokale verantwoordelijkheid.

 

Pak jij hem?

Heb jij zin in een avontuur vol mooie koffies, prachtige producten en fantastische gastvrijheid? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina of geef je op voor één van de webinars.

Al jouw vragen over deze kans mag je sturen naar fleurvanvliet@annemax.nl

Kans in het centrum van Utrecht

Elke dag je eerst kopje koffie drinken recht onder de Dom?

Voor de Anne&Max Utrecht Domkwartier vestiging + de bovengelegen Bed&Breakfast zijn wij op zoek naar een enthousiaste horeca ondernemer.

De vestiging ligt midden in het centrum van Utrecht, vlak onder de Dom aan de Donkere Gaard. De vestiging is 140m2 met 64 zitplaatsen binnen en op dit moment met een klein terras  aan de voorkant met 8 zitplaatsen buiten. Het plan ligt klaar om aan de achterkant een serre te bouwen, waardoor er 50 zitplaatsen bij komen.  Dit plan zal onderdeel worden van de investering.

Vestiging + Bed&Breakfast!

De B&B heeft 4 kamers, allemaal met een eigen badkamer. Bij de overname zal er boven gestyled worden, wat in dezelfde lijn wordt als de Anne&Max huisstijl. Er is ook een mogelijkheid om boven te wonen in de 5e kamer. Dit is een compleet appartement met eigen badkamer en keuken. De B&B heeft een eigen ingang voor de gasten naast de Anne&Max.

Heb jij zin in een avontuur vol mooie koffies, prachtige producten en fantastische gastvrijheid? Vul dan het formulier in onderaan deze website of geef je op voor de webinar.

Al jouw vragen over deze kans mag je sturen naar fleurvanvliet@annemax.nl

Onze beloften

 • We ondersteunen onze franchise-ondernemers met advies, handboeken, opleidingen, trainingen goed werkende systemen en gerichte marketingacties en promoties om het concept optimaal en renderend uit te voeren.  
 • Wij betrekken onze franchise-ondernemers en partners bij onze visie en strategie. Door, in ondernemerschap, samen te werken en kennis te delen vormen we samen een lerende organisatie die elke dag werkt aan verbetering en vooruitgang.   
 • Wij ontwikkelen het merk en het concept structureel door en passen ons aan naar de huidige tijd om steeds relevant en aantrekkelijk te zijn voor onze doelgroep.  

Anne&Max franchise informatie

Ben jij druk aan het oriënteren en informatie aan het verzamelen over franchisen in de horeca?

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend de Anne&Max franchise informatie brochure en lees op je gemak alles over het ondernemen bij Anne&Max.

  De beste kansen krijg je als je het niet verwacht

  Ben je er net een beetje aan gewend om vrijgezel te zijn, kom je in de supermarkt, in je kluskleding, de liefde van je leven tegen…

  Zo gaat het vaak; de beste kansen krijg je als je het niet verwacht. Persoonlijk vond ik eindelijk het pand waar ik de eerste Anne&Max wilde starten terwijl ik net het beste carrièrevoorstel ooit had ontvangen. En koos voor.. Anne&Max.

  Misschien denk je nu: ”zit ik net een beetje comfortabel, krijg ik de kans de kans om een horecazaak te starten” Mocht je dit lezen in de supermarkt in je kluskleding? Laat deze kans dan niet schieten, die liefde komt vanzelf wel een kopje koffie halen in jouw Anne&Max vestiging.

   

  Hij is nog maar 15 als Wobbe van Zoelen al droomt van een horecaconcept. Een zaak die als een huiskamer moet voelen en waar je elke dag welkom bent. Waar mensen de hele dag kunnen werken, met elkaar afspreken of met een goede kop koffie rustig in de zon zitten. Het idee blijft altijd in zijn hoofd en direct na zijn afstuderen begint hij één dag in de week met het schrijven van een doortimmerd businessplan. In 2005 opent hij de eerste Anne&Max in Haarlem. Vandaag bestaat Anne&Max uit 20 vestigingen, waarvan 19 franchise. Hier draait alles om gastvrijheid en goede producten met een bijzonder verhaal.

  Franchise webinar

  Wil je meer informatie over Anne&Max, verteld door de oprichter Wobbe van Zoelen? Schrijf je nu dan in voor een van onze webinars. 

  Je zult vast veel vragen hebben zoals: Hoe het is om te ondernemen in de horeca? Hoe werkt een franchise? Hoe zit het met de investering? Wat kan het rendement zijn? Hoe zien wij de wereld nu en in de toekomst na corona? En wie zijn nou eigenlijk Anne en Max? Tijdens de webinar gaan wij antwoord geven op deze en veel andere vragen.

  Tijdens de webinar is er ook ruimte om direct aan ons vragen te stellen. 

  We hopen je straks te zien tijdens de webinar en wie weet kan dit het begin zijn van iets moois!


   Webinar - zaterdag 26 juni 2021 10:00
   Webinar - zaterdag 24 juli 2021 10:00

   Missie & Visie

   Het is onze oprechte missie om een huiskamer in de stad te zijn voor onze gasten. Een plek waar zij zich elke dag en tijdstip, op hun manier thuis voelen. We willen kleine momenten van geluk creëren voor onze gasten, door ze te herkennen, te erkennen en ze steeds te verrassen met buitengewone gastvrijheid en kwaliteit. Wij willen ervoor zorgen dat onze gasten altijd tevreden, vrolijker, enthousiaster en energieker de deur uitgaan dan dat zij binnenkwamen. 

   Het is onze visie om uit te groeien tot een toonaangevende (inter)nationale keten van huiskamers om, – gedreven door onze waarde-, zo veel mogelijk mensen binnen onze doelgroep, op elk moment van de dag on-en offline, positief te verbinden; gasten, buurtbewoners, medewerkers en leveranciers.  

   Hoe groter we groeien, hoe groter de impact (het verschil) is die wij kunnen maken. 

   De Anne&Max franchisenemer

   Anne&Max en ondernemerschap

   Bij Anne&Max geloven we sterk in lokaal ondernemerschap. Het onderscheidend vermogen van de franchisenemer ligt in het zien van de lokale kansen en hier de lokale marketing op aanpassen, het creëren van een positieve werksfeer en een leerzaam bedrijf bouwen waar talenten zich kunnen door ontwikkelen. Het herkennen en erkennen van de gasten.

   Profiel franchisenemer

   Jij leeft en beweegt je graag in de stad en hebt een groot sociaal netwerk. Je vrienden nodigen je graag uit voor hun verjaardag, want met jou valt er altijd wel wat te beleven. Bij voorkeur heb je relevante leidinggevende / ondernemers ervaring in de horeca of aanverwant. Je bent gastvrij en krijgt jouw taken op tijd en met de juiste kwaliteit af. Open en eerlijk zijn woorden die jou omschrijven en als je net als wij ook zo van koffie houdt dan kunnen wij niet wachten jou te spreken!

   Anne&Max beleving

   Anne&Max is de huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een lekker boek of de krant. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag en de kleuren geven een warm gevoel.

   Met de Anne&Max beleving onderscheiden we ons van andere concepten. De beleving is niet in één zin samen te vatten. De Anne&Max beleving vind je terug in alles wat we doen, van onze menukaart, de inrichting, een bericht op Instagram tot de keuze voor een servet.

   Producten

   Bij Anne&Max hebben we niets te verbergen. Alle producten worden onder het oog van de gasten bereid. De getrainde baristi schenken vol aandacht cappuccino’s, de warme croissants komen net uit de oven terwijl er een grote super club wordt bereid.

   Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch en/of fairtrade, vers bereid en afgestemd op het seizoen. We werken nauw samen met lokale bedrijven die met oog voor de maatschappij ambachtelijke en veelal biologische producten produceren. Een aantal producten wordt naar wens van Anne&Max speciaal voor ons bereid. Zo branden de mannen van Keen Coffee de beste biologische Arabica koffiebonen voor Anne&Max en bakt BroodCompany prachtige biologische broden naar recept van Anne&Max.

   Merk

   De communicatie van Anne&Max draagt sterk bij aan onze beleving. Via advertenties, website, social media en de krijtborden praten Anne en Max met elkaar. Ook wordt het merk ondersteund met eigen producten zoals onze koffie’s, theeën, chocolade, koekjes en mokken.

   Deze consequent doorgevoerde communicatiestijl benadrukt ons onderscheidend vermogen en leidt tot groot enthousiasme bij onze gasten.

   Locatie

   Anne&Max vestigt zich in de grote steden van Nederland met een diversiteit aan doelgroepen. Een drukke winkelstraat, de aanwezigheid van een hogeschool en zakelijke dienstverleningen, in en om het stadscentrum. De locatie moet makkelijk bereikbaar zijn, zowel te voet als per fiets. Zo kunnen onze gasten ook onderweg naar werk of school bij ons stoppen voor ontbijt of koffie to-go. Een echte ontmoetingsplek in de stad. Het liefst vestigen wij ons in een authentiek (hoek)pand met grote ramen voor veel natuurlijk licht. Een terras is ideaal om ook in de zomer te kunnen genieten van lunch of een iced-cappuccino in de zon.

   Anne’s en Max-en

   Onze waarden en beleving komen alleen tot uiting door onze medewerkers; daarom trainen we hen intensief. Het is ons doel om de gasten elke dag met een oprechte glimlach te herkennen en vol enthousiasme te bedienen.

   Alle trainingen zijn erop gericht om via uniforme werkwijzen constante kwaliteit en service te kunnen garanderen. De basis voor onze service is onze bedrijfscultuur. Door steeds te investeren in onze medewerkers door middel van opleidingen, inspiratie en beloning is er een betrokken en enthousiaste bedrijfscultuur ontstaan.

   Interesse?
    Jouw huiskamer in de stad