Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max nu (weer) echt thuis

Helaas hebben wij onze deuren moeten sluiten voor de komende tijd.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad voor haar gasten en voor onze medewerkers. Net als velen maken wij ons veel zorgen om het Covid-19 virus. De veiligheid van onze medewerkers en die van onze gasten staat daarbij voorop.

 

Afhalen & Bezorgen

 

Maar!! Een klein fel lichtpuntje in deze al veel te lang durende duisternis: Anne&Max voor thuis. Afhalen mag nog steeds en ook bezorgen tot aan jouw deur doen wij met alle liefde! Klik op de vestiging in jouw buurt en bekijk de mogelijkheden.

 

Ontbijt, lunch, High tea, borrel, vegan, feestdagen (voor wie niet kan wachten), verjaardag. Voor (bijna) alle gelegenheden hebben wij een box voor thuis gevuld met heerlijke producten om alleen of samen van te genieten. Uiteraard hebben wij ook losse sandwiches, taartpunten, gezonde sapjes en nog veel meer.

Boost jouw dag

Amsterdam The Style Outlet

Er wordt op het moment hard gewerkt aan een nieuw outlet center in Halfweg. Op 26 november zal Anne&Max haar deuren openen.

The Style Outlet ligt tussen Amsterdam en Haarlem, op het terrein van de moderne Sugar City in Halfweg. The Style Outlet wordt het eerste en enige outlet center in de Randstad. Het is zeer goed bereikbaar met het ov, auto en fiets.

Door de huidige situatie zullen wij alleen open zijn voor to go. Neem een gezond en voedzaam broodje mee voor weer wat extra energie tijdens het winkelen. Behoefte aan iets zoets? Wij hebben shortcake, bananenbrood en meer

Adres

SugarCity Plaza 106
1165PA Halfweg
06 1253 5280
E-mail

Deze vestiging opent op donderdag 26 november 2020

Openingstijden

Ma
08:00 - 20:00
Di
08:00 - 20:00
Wo
08:00 - 20:00
Do
08:00 - 20:00
Vr
08:00 - 20:00
Za
08:00 - 20:00
Zo
08:00 - 20:00

Nieuwsgierig naar het menu? Klik op de button!

Menu

Koffie Thuis

 

Het boek Koffie Thuis gaat over koffie én wat je erbij eet. Over de keuze voor bonen, de keuze voor een zetmethode, en al de dingen die je moet weten om ook thuis heerlijke koffie te drinken.
Boordevol koffiekennis, recepten en handige tips. Plus het recept van dé Anne&Max worteltaart

 

Bestel hier

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea, High wine en borrel.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s en de warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch, eerlijk, vers bereid en afgestemd op het seizoen. Met veel succes voeren we ook een aantal Anne&Max producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’.

Actie!

 

Heet jij Anne of Max? Dan trakteren wij tussen 26 november en 6 december van dit jaar op een kleine warme drank naar keuze. Deze actie is alleen geldig in onze vestiging in The Style Outlet in Halfweg.

 

Actievoorwaarden-openingsactie-AnneMax

Jouw huiskamer in de stad