Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Amsterdam The Style Outlet

The Style Outlet ligt tussen Amsterdam en Haarlem, op het terrein van de moderne Sugar City in Halfweg. Het is zeer goed bereikbaar met het ov, auto en fiets. Haal een heerlijke sandwich of lunch uitgebreid op ons terras.

Adres

SugarCity Plaza 106
1165PA Halfweg
06 1253 5280
E-mail

Wil je een reservering maken voor meer dan 6 personen? Neem dan telefonisch of per email contact op met onze vestiging!

Openingstijden

Ma
10:00 - 18:00
Di
10:00 - 18:00
Wo
10:00 - 18:00
Do
10:00 - 18:00
Vr
10:00 - 20:00
Za
10:00 - 20:00
Zo
10:00 - 20:00

Nieuwsgierig naar het menu? Klik op de button!

Bekijk menukaart

Sluit je dag af bij Anne&Max

Vang de laatste zonnestralen op het terras en geniet van de gerechten van de avondkaart. Zo zijn er verschillende soorten warme mediterraanse bowls, salade bowls, soepen en heerlijke piccacia´s.

 

Wij zijn elke open voor diner.

Koffie Thuis

 

Het boek Koffie Thuis gaat over koffie én wat je erbij eet. Over de keuze voor bonen, de keuze voor een zetmethode, en al de dingen die je moet weten om ook thuis heerlijke koffie te drinken.
Boordevol koffiekennis, recepten en handige tips. Plus het recept van dé Anne&Max worteltaart

 

Bestel hier

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea, borrel en in Amsterdam The Style Outlet ook voor diner.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s. De warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk bio, eerlijk, vers bereidt en afgestemd op het seizoen. De avondkaart is gevuld met gezonde en lichte gerechten, perfect voor het vangen van de laatste zonnestralen op het terras.

 

Neem de producten van Anne&Max ook mee naar huis. In onze verkoopkast vind je producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes, chocolade en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’. Maar ook verschillende koffie zetmethoden en andere producten met een bijzonder verhaal.

Vacatures voor Amsterdam The Style Outlet

Bekijk

Wil jij komen werken bij de gezelligste huiskamer in de stad? Leren over koffie, een top bediener worden of een super snelle sandwichchef?