Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Amsterdam Houthavens

Neem plaats in één van de loungestoelen met een cappuccino aan het raam en zie de mensen aan je voorbij gaan. Maak gebruik van de stilteruimte, deze  is zo ingericht dat jij optimaal kan werken in alle rust met banken waar je met je sokken lekker onderuit kan zitten met je laptop op schoot. Als de eerste zonnestralen zich weer laten zien zit je hier op het terras de hele dag in de zon.

Bezorgen

Bezorgen door:


Reserveren Afhalen

Adres

Houthavenweg 237
1014 ZA Amsterdam
020 303 88 90
E-mail

Wil je een reservering maken voor meer dan 6 personen? Neem dan telefonisch of per email contact op met onze vestiging!

Openingstijden

Ma
08:00 - 17:00
Di
08:00 - 17:00
Wo
08:00 - 17:00
Do
08:00 - 17:00
Vr
08:00 - 17:00
Za
09:00 - 17:00
Zo
09:00 - 17:00

Nieuwsgierig naar het menu? Klik op de button!

Menu

Bekijk het menu

Koffie Thuis

 

Het boek Koffie Thuis gaat over koffie én wat je erbij eet. Over de keuze voor bonen, de keuze voor een zetmethode, en al de dingen die je moet weten om ook thuis heerlijke koffie te drinken.
Boordevol koffiekennis, recepten en handige tips. Plus het recept van dé Anne&Max worteltaart

 

Bestel hier

Anne&Max is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea en borrel.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s. De warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk bio, eerlijk, vers bereidt en afgestemd op het seizoen. 

 

Neem de producten van Anne&Max ook mee naar huis. In onze verkoopkast vind je producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes, chocolade en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’. Maar ook verschillende koffie zetmethoden en andere producten met een bijzonder verhaal.

Ruimte nodig?

 

In Anne&Max Houthavens is er een stilte ruimte. Deze ruimte is bedoeld voor de harde werkers die wel graag goede koffie drinken, maar even de rust buitenshuis moeten zoeken.

 

De ruimte kan worden afgehuurd voor vergaderingen, workshops, babyshowers en meer. Uiteraard kan Anne&Max de lunch en koffie/thee verzorgen. Voor verdere informatie: neem contact op met de vestiging.