Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Utrecht Domstraat

In onze huiskamer begin je de dag goed met een lekker ontbijtje, zak je onderuit in je stoel voor koffie met huisgemaakte taart of kom je in je mooiste outfit dineren. Het allerleukste? Je kunt overnachten in dit eerste Anne&Max Boutique Hotel in hartje Utrecht. Loop zo door naar jouw hotelkamer!

Adres

Domstraat 4
3512 JB Utrecht
Email

Wil je een reservering maken voor meer dan 6 personen? Neem dan telefonisch of per email contact op met onze vestiging!

Openingstijden

Ma
08:00 - 22:00
Di
08:00 - 22:00
Wo
08:00 - 22:00
Do
08:00 - 22:00
Vr
08:00 - 00:00
Za
08:00 - 00:00
Zo
08:00 - 22:00

Ontsnap en geniet in ons Boutique Hotel

Vergaderen in hartje Utrecht

Bij Anne&Max Domstraat hebben we drie privé ruimtes voor groepen tot 16 personen. Deze kunnen afgehuurd worden voor zakelijke bijeenkomsten, babyshowers, workshops, ect. Hierbij zijn arrangementen mogelijk met allerlei lekkers.

 

Interesse? Neem gerust contact met ons op!

Anne&Max Utrecht Domstraat is een plek waar je op elke dag van de week welkom bent voor ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, High tea, borrel en diner.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. Bij de tafels aan het raam zie je mensen en de stad in avond opbloeien en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. Daarnaast hebben we bij Anne&Max Utrecht Domstraat een avondmenu en uitgebreide borrels. Oja, en je mag ook nog blijven slapen. 

 

De muziek speelt in op het moment van de dag en de kleuren geven een warm gevoel. De echte Anne&Max beleving ervaar je tot in de hotelkamers van het eerste Boutique Hotel.

 

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s. De warme croissants komen uit de oven, terwijl er een grote club sandwich wordt gestapeld. Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk bio, eerlijk, vers bereidt en afgestemd op het seizoen. 

Werken bij Utrecht Domstraat

 

vacatures