Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Mededeling

Het Corona virus brengt ieder op veel manieren leed. Anne&Max heeft haar deuren moeten sluiten, dit is niets in vergelijking met wat sommige van jullie misschien op het moment moeten meemaken.

Wat doet Anne&Max

Wij willen onze ook missie online doorzetten; de huiskamer in de stad zijn. In onze webshop bieden wij producten voor thuis aan. Denk aan koffie, thee, Chai e.a. Wij zijn trots op onze producten en willen dit graag met jullie delen. Zodat nu thuis ook de Anne&Max de beleving kan worden ervaren.

Bezoek webshop

Over Anne&Max

Bij ons ben je elke dag welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of hartige hapjes in de middag. We werken met verse, authentieke en gezonde producten. Maar boven alles willen we een huiskamer in de stad zijn, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.

Huiskamer in de stad

Vers & Huisgemaakt

Wij zorgen voor lichte, gezonde, biologische en verse producten voor elk moment van de dag. Onze taarten, scones, soepen, sandwiches en sappen; we maken alles vers in eigen keuken.

Biologisch & Echt

We werken zoveel mogelijk met biologische, fairtrade en ambachtelijke producten. Zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt!

Onze missie

We willen onze gasten steeds weer verrassen met pure en eerlijke producten die met zorg worden bereid en met oprecht enthousiasme worden geserveerd.

Producten

Al vroeg in de morgen is het een drukte van belang bij Anne&Max. Het brood, de croissants en lekkernijen worden afgebakken. De dagelijks geleverde ingrediĆ«nten worden gesneden of verwerkt tot heerlijke sappen. Er wordt verse ijsthee gemaakt en de koffie wordt uitgebreid getest op smaak en contrast om de lekkerste espresso’s en cappuccino’s te kunnen maken. Elke dag weer en elke dag vers!

Bij Anne&Max streven we ernaar om zo goed mogelijk met de wereld om ons heen om te gaan. Daarom is een groot deel van onze producten nu al milieuvriendelijk geproduceerd, en beloven we actief op zoek te blijven naar kwalitatief goede en milieuvriendelijke producten en werkwijzen.

Jouw huiskamer in de stad