Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Over Anne&Max

Bij ons ben je elke dag welkom. Voor ontbijt, koffie&thee, zoet, lunch, High tea of borrel. We werken met verse, authentieke en gezonde producten. Maar boven alles willen we een huiskamer in de stad zijn, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.

Meer dan een glimlach

Al vroeg in de morgen is het een drukte van belang bij Anne&Max. Het brood, de croissants en de scones worden afgebakken. De dagelijks geleverde ingrediënten worden gesneden of verwerkt tot heerlijke sappen. Er wordt frisse ijsthee gemaakt en de koffie wordt uitgebreid getest op smaak en contrast om de lekkerste espressi en cappuccini te kunnen maken. Elke dag weer en elke dag vers!

Al meer dan 15 jaar is Anne&Max een huiskamer in de stad.En al 15 jaar doen we dat aan de hand van onze waarden: open, eerlijk, zorgzaam, betrokken en respectvol. Als iets niet aan die norm voldoet… doen we het niet. 

Daarom hebben we al 15 jaar veelal bio, biodynamische, fairtrade, direct-trade, labelrouge of gewoon hele goede eerlijke producten met een bijzonder verhaal. Werken we al 15 jaar direct en indirect met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en werken we er al 15 jaar aan om elk jaar nog beter te worden in onze MVO doelstellingen. Of zoals we bij Anne&Max zeggen: zodat alles dat goed smaakt, ook goed voelt.

Missie&Visie

Het is onze oprechte missie om een huiskamer in de stad te zijn voor onze gasten. Een plek waar zij elke dag, op hun manier en tijdstip, thuis voelen.

We willen kleine momenten van geluk creëren voor onze gasten door ze te herkennen, te erkennen en ze steeds te verrassen met buitengewone gastvrijheid en kwaliteit.

Wij willen ervoor zorgen dat onze gasten altijd tevreden, vrolijker, enthousiaster en energieker de deur uitgaan dan dat zij binnenkwamen.

 

Het is onze visie om uit te groeien tot een toonaangevende (inter)nationale keten van huiskamers om, – gedreven door onze waarde-, zo veel mogelijk mensen binnen onze doelgroep, op elk moment van de dag on-en offline, positief te verbinden; gasten, buurtbewoners, medewerkers en leveranciers.  

Hoe groter we groeien, hoe groter de impact (het verschil) is die wij kunnen maken. 

Jouw huiskamer in de stad