Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Over Anne&Max

Bij ons ben je elke dag welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of hartige hapjes in de middag. We werken met verse, authentieke en gezonde producten. Maar boven alles willen we een huiskamer in de stad zijn, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.

Meer dan een glimlach

Al vroeg in de morgen is het een drukte van belang bij Anne&Max. Het brood, de croissants en lekkernijen worden afgebakken. De dagelijks geleverde ingrediƫnten worden gesneden of verwerkt tot heerlijke sappen. Er wordt verse ijsthee gemaakt en de koffie wordt uitgebreid getest op smaak en contrast om de lekkerste espressi en cappuccini te kunnen maken. Elke dag weer en elke dag vers!

Bij Anne&Max streven we ernaar om zo goed mogelijk met de wereld om ons heen om te gaan. Daarom is een groot deel van onze producten nu al milieuvriendelijk geproduceerd, en beloven we actief op zoek te blijven naar kwalitatief goede en milieuvriendelijke producten en werkwijzen.

Anne&Max wil haar gasten goed voeden, achter elk product zit een mooi verhaal, waar de kernwaarden van Anne&Max bij aansluiten. Onze producten zijn veelal bio, eerlijk, echt en geproduceerd met behoud van de natuur en in de beste omstandigheden voor mens en dier.

Zodat alles wat goed smaakt, ook goed voelt!

Missie

Anne&Max wil een huiskamer in de stad zijn

Het is onze oprechte missie om een huiskamer in de stad te zijn voor onze gasten. Een plek waar zij elke dag, op hun manier en tijdstip, thuis voelen.

We willen kleine momenten van geluk creƫren voor onze gasten door ze te herkennen, te erkennen en ze steeds te verrassen met buitengewone gastvrijheid en kwaliteit.

Wij willen ervoor zorgen dat onze gasten altijd tevreden, vrolijker, enthousiaster en energieker de deur uitgaan dan dat zij binnenkwamen.

Huiskamer in de stad

Vers & Huisgemaakt

Wij zorgen voor lichte, gezonde, biologische en verse producten voor elk moment van de dag. Onze taarten, scones, soepen, sandwiches en sappen; we maken alles vers in eigen keuken.

Biologisch & Echt

We werken zoveel mogelijk met biologische, fairtrade en ambachtelijke producten. Zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt!

Onze missie

We willen onze gasten steeds weer verrassen met pure en eerlijke producten die met zorg worden bereid en met oprecht enthousiasme worden geserveerd.

Jouw huiskamer in de stad