Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Over Anne&Max

Bij ons ben je elke dag welkom. Voor ontbijt, koffie&thee, zoet, lunch, High tea of borrel. We werken met verse, authentieke en veelal bio producten. Maar boven alles zijn wij een huiskamer, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.

Missie&Visie

Wij zijn een huiskamer voor onze gasten en creëren kleine momenten van onbezorgd geluk en geborgenheid terwijl we goed zorgen voor alles wat dat geluk mogelijk maakt.

Het is onze visie om uit te groeien tot een toonaangevende (inter)nationale keten van huiskamers om, gedreven door onze waarden, zoveel mogelijk mensen binnen onze doelgroep op elk moment van de dag, on- en offline, op positieve wijze te verbinden; gasten, buurtbewoners, medewerkers en leveranciers.

Meer dan een glimlach

Vanaf het moment dat wij onze deuren openden in Haarlem (dit was al in 2005) is Anne&Max een huiskamer. (Wij maakten al cappuccino’s toen je het melkschuim er nog op schepte.) Dit doen wij (ook al sinds 2005) aan de hand van onze waarden: open, eerlijk, zorgzaam, betrokken en respectvol. Als iets hier niet aan voldoet… doen we het niet.  

Daarom kiezen wij voor veelal bio, biodynamische, fairtrade, direct trade of gewoon hele goede en eerlijke producten met een bijzonder verhaal en werken we direct en indirect met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

zodat alles dat goed smaakt, ook goed voelt

Lokaal, seizoensgebonden, glutenvrij, vegan, NON-GMO, palmolie-vrij; ja! Want hoewel alles anders is dan toen wij begonnen (en sommige dingen weer opnieuw hetzelfde) en onze eerste zaak niet meer te vergelijken is met onze laatste geopende vestiging zijn onze normen en waarden hetzelfde gebleven en nog steeds actueel!