Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max vegan High tea

Bij Anne&Max hebben wij ook een vegan High tea. Dit is een High tea met allemaal lekkers zonder de toevoeging van dierlijke producten.

Door Max

22/04/2022

Genieten van de flora zonder de fauna

Voor de zoetekauwen vind je op de plank onze huisgemaakte vegan chocolade taart met kersenjam en een vleugje koffie, een stuk ambachtelijke vegan appeltaart, bananenbrood met landgoedjam en plantaardige kwark,  onze plantaardige variant op de roze en vegan chocolade. De hartige liefhebbers zijn wij uiteraard ook niet vergeten. Zo hebben wij een heerlijke rijkgevulde vegan soep, side salad, verschillende dips voor op brood en onze huisgemaakte vegan crispy bacon. En hiervoor kom je zeker nog een keer terug 😉

De vegan High tea is elke dag vanaf 15:00 te krijgen bij onze vestigingen. Je kan online reserveren op de pagina van jouw vestiging via Formitable of via een e-mail of telefoon. Zo zijn wij er helemaal klaar voor zijn als jullie bij ons langskomen voor een vegan High tea.

Vegan chocoladerepen

De chocoladerepen worden gemaakt in Schotland bij het bedrijf Chocolate Tree. De cacaobonen komen uit alleen uit Peru. Alastair (de oprichter van Chocolate Tree) heeft alle cacaoplantages zelf bezocht. De plantages bevatten enkele van de beste voorbeelden van agroforestry in Peru. De bonen worden in Peru gebrand en gemalen. Zo behoud je de lokale productie en haalt het producerende land er ook financieel voordeel uit.  De cacaomassa wordt verder tot eindproduct verwerkt in Schotland door Chocolate Tree.

De chocolade wordt handgemaakt in kleine batches is 100% bio en vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

De smaken Koffie&Hazelnoot en Super Noten zijn helemaal vegan!

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad