Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max nu (weer) echt thuis

Helaas hebben wij onze deuren moeten sluiten voor de komende tijd.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad voor haar gasten en voor onze medewerkers. Net als velen maken wij ons veel zorgen om het Covid-19 virus. De veiligheid van onze medewerkers en die van onze gasten staat daarbij voorop.

 

Afhalen & Bezorgen

 

Maar!! Een klein fel lichtpuntje in deze al veel te lang durende duisternis: Anne&Max voor thuis. Afhalen mag nog steeds en ook bezorgen tot aan jouw deur doen wij met alle liefde! Klik op de vestiging in jouw buurt en bekijk de mogelijkheden.

 

Ontbijt, lunch, High tea, borrel, vegan, feestdagen (voor wie niet kan wachten), verjaardag. Voor (bijna) alle gelegenheden hebben wij een box voor thuis gevuld met heerlijke producten om alleen of samen van te genieten. Uiteraard hebben wij ook losse sandwiches, taartpunten, gezonde sapjes en nog veel meer.

Boost jouw dag

Anne&Max vegan high tea

Bij Anne&Max hebben wij ook een vegan high tea. Dit is een high tea met allemaal lekkers zonder de toevoeging van dierlijke producten.

Door Max

12/04/2019

Voor de zoetekauwen: er ligt onder andere onze huisgemaakte vegan chocolade taart en vegan roze koeken op basis van kikkererwten op de plank, maar ook zijn we de hartige liefhebbers niet vergeten. Zo hebben wij vegan soep, waar je van binnen helemaal warm van wordt en verschillende vegan bruschette.

Genieten van de flora zonder de fauna

De vegan high tea is elke dag vanaf 15:00 te krijgen bij onze vestigingen. Je kan online reserveren op onze website, zodat wij er helemaal klaar voor zijn als jullie bij ons komen vegan high tea-en.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad