Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Mededeling

Het Corona virus brengt ieder op veel manieren leed. Anne&Max heeft haar deuren moeten sluiten, dit is niets in vergelijking met wat sommige van jullie misschien op het moment moeten meemaken.

Wat doet Anne&Max

Wij willen onze ook missie online doorzetten; de huiskamer in de stad zijn. In onze webshop bieden wij producten voor thuis aan. Denk aan koffie, thee, Chai e.a. Wij zijn trots op onze producten en willen dit graag met jullie delen. Zodat nu thuis ook de Anne&Max de beleving kan worden ervaren.

Bezoek webshop

Anne&Max vegan high tea

Bij Anne&Max hebben wij ook een vegan high tea. Dit is een high tea met allemaal lekkers zonder de toevoeging van dierlijke producten.

Door Max

12/04/2019

Voor de zoetekauwen: er ligt onder andere onze huisgemaakte vegan chocolade taart en vegan roze koeken op basis van kikkererwten op de plank, maar ook zijn we de hartige liefhebbers niet vergeten. Zo hebben wij vegan soep, waar je van binnen helemaal warm van wordt en verschillende vegan bruschette.

Genieten van de flora zonder de fauna

De vegan high tea is elke dag vanaf 15:00 te krijgen bij onze vestigingen. Je kan online reserveren op onze website, zodat wij er helemaal klaar voor zijn als jullie bij ons komen vegan high tea-en.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad