Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

MVO rapport

Als voorloper in de koffiecultuur bieden de huiskamers van Anne&Max de perfecte combinatie van gastvrijheid en toewijding aan duurzaamheid. Hier vind je niet alleen de allerlekkerste direct trade koffie, maar ook een menukaart met biologische en seizoensgebonden producten. Wij geloven niet in het opleggen van restricties, maar in het motiveren om bewuster te eten door positieve stimulansen!

Door Anne

02/05/2023

Jouw huiskamer

Vanaf het moment dat wij in 2005 onze deuren openden in Haarlem is Anne&Max een huiskamer in de stad. (Wij maakten al cappuccino’s toen je het melkschuim er nog op schepte!). Dit doen wij aan de hand van onze waarden: open, eerlijk, zorgzaam, betrokken en respectvol. Als iets hier niet aan voldoet… doen we het niet. Deze passie heeft ons geholpen uit te breiden naar 29 vestigingen door heel Nederland eind 2023.

Om die reden hebben wij veelal bio, biodynamische, fairtrade, direct trade of gewoon hele goede, eerlijke producten met een bijzonder verhaal. Want hoewel alles anders is dan toen wij begonnen en onze eerste zaak niet meer te vergelijken is met onze laatste geopende vestiging. Onze normen en waarden zijn hetzelfde gebleven en nog steeds actueel! We willen in alles flexibel zijn, steeds veranderen en meebuigen, mits het voldoet aan onze missie en past binnen onze normen. Dat van vinden we van grote waarde.

Het MVO rapport van Anne&Max

Wij zijn een huiskamer voor onze gasten en creëren kleine momenten van onbezorgd geluk en geborgenheid terwijl we goed zorgen voor alles wat dat geluk mogelijk maakt. Om onze missie te waarborgen, stellen we ieder jaar een MVO rapport op (dat staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). In dit rapport lees je alles over onze (behaalde) doelen van het afgelopen jaar en welke doelen Anne&Max voor 2024 heeft.

Lees ons MVO rapport

Plan(ee)taardig

Planeetaardig

Naast alle mooie samenwerkingen die we hebben met duurzame bedrijven en een transparante koffieketen, is Anne&Max ook planeetaardig. Dat houdt in dat onze producten zowel goed zijn voor de planeet, als voor jou. De producten zijn gezond en gemaakt zonder onnodige toevoegingen, onze menukaart is voor meer dan 95% bio en 75% vega, en we zijn volledig avocadovrij. Wij hebben direct contact met de producenten van onze producten, die het behoud van mens en natuur altijd hoog in het vaandel hebben staan. En dat allemaal met één reden; zodat alles dat goed smaakt, ook goed voelt!

Lees meer over planeetaardig

Meer verhalen